Monark Karin 3-vxl Vit

Monark Karin 3-vxl Vit

YOM2335102
I lager
7 295,00 kr
Inkl. moms

Monark Karin

Sveriges populäraste damcykel är lika omtyckt av killar som av tjejer – av unga såväl som gamla. 3 växlade Karin är ett original för Sverige i tiden, med den utmärkande svängda mormors ramen som skapades för över hundra år sedan och som varsamt uppdaterats genom åren.

Med en klassisk ram i lättvikts aluminium, och däck som rullar skönt och lätt, blir varje tur på denna cykel angenäm. En bekväm och bred sadel. Ergonomiskt styre och handtag gör Karin till en skön cruiser, på väg hem från festen, på utflykt eller till jobbet. Rejäla skärmar i plåt, pakethållare, lås, stöd, ringklocka, reflexer och belysning, gör sig denna cykel i alla väder och oavsett kläder. Med korg fram och praktiska AVS-klickfästen för korg, låda eller väska på pakethållaren, får du med dig allt du behöver...

Storlek

 
7332982012829
2021-04-22
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.