• -100,00 kr
Cykelväska Basil Miles 17L Svart
Cykelväska Basil Miles 17L Svart
Cykelväska Basil Miles 17L Svart
Cykelväska Basil Miles 17L Svart
Cykelväska Basil Miles 17L Svart

Cykelväska Basil Miles 17L Svart

BAS18087
I lager
899,00 kr 999,00 kr -100,00 kr
Inkl. moms

Den här cykelväskan Basil Miles sväljer en hel del och hänger gärna med på alla dina äventyr, oavsett om det för dagen bara är ner till stranden eller ut på den där efterlängtade långsemestern. En väska med massor av valmöjligheter som har både bärhandtag, avtagbar axelrem, ryggsäcksremmar och hook-on systemet. Orolig för att du ska stöta på oväder? Helt meningslöst eftersom denna tåliga och slitstarka väska är tillverkad i vattenavstötande polyester som skyddar dess innehåll från väta.

Smarta fästen håller allt på plats, så du slipper vara nervös för att prylarna ska ramla ur på vägen hem. Tack vare en generös volym på 17 liter så rymmer den en hel del (och har smidiga avdelare), så du får utan problem plats med både extra kläder, specerier och lite annat smått och gott.

Väskan har såklart reflektiva detaljer för ökad synlighet under dygnets mörkare period samt även en passar till en rad olika typer av pakethållare.

  • Tillverkad i vattenavvisande polyester som skyddar väskans innehåll
  • Väska med både bärhandtag, axelrem, ryggsäckrem och hook-on systemet
  • Innovativ design med generös kapacitet på 17 liter
  • Hook-on system ger enkel och smidig montering
  • Reflektiva detaljer ökar synligheten
  • Passar en rad olika typer av cyklar inklusive elcyklar

 
2021-04-22
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.