• -100,00 kr
Pedaler Shimano PD-R540 SPD-SL, LVG svart
Pedaler Shimano PD-R540 SPD-SL, LVG svart
Pedaler Shimano PD-R540 SPD-SL, LVG svart
Pedaler Shimano PD-R540 SPD-SL, LVG svart

Pedaler Shimano PD-R540 SPD-SL, LVG svart

EPDR540
I lager
449,00 kr 549,00 kr -100,00 kr
Inkl. moms

Shimano PD-R540 SPD-SL är en racerpedal med beprövad prestanda och en bred plattform som ger en effektiv kraftöverföring. En riktigt stabil pedal med bred pedalyta och bra kraftöverföring. Både Instegs- och urstegsmotstånd kan justeras vilket gör dem väldigt lätta att komma i och ur - perfekt om man tycker att det verkar lite läskigt att sitta fast med fötterna.Pedal med design, kvalitet och prestanda på en nivå som alltid har varit utmärkande för Shimano. 

  • Bred lagerplacering för stabil, jämn tryckfördelning
  • Kapslad axellagring för minimalt underhåll
  • Instegs- och urstegsmotstånd kan ställas in
  • Kloss (Gul) med 6 graders float medföljer gratis.
  • Färg: Svart
  • Vikt: 330 gram par

 

Prisvärd landsvägspedal från marknadsledande Shimano

PD-R540 är utrustad med det patenterade klicksystemet SPD-SL som ger ett säkert fäste med cykelskorna. De medföljande gula klossarna med 6° float och den breda trampytan gör pedalen till den perfekta insteget till lite mer avancerade landsvägspedaler. Prisvärd landsvägspedal som är kompatibel med SPD-SL-system och ger ett säkert fäste med cykelskorna. De medföljande klossarna med 6° float och den breda trampytan gör pedalen till den perfekta ingångsporten till mer avancerade landsvägspedaler.

Vikt 165 gram styck. Material: Pedalaxel i CrMo stål och pedalkropp i lackerad aluminium med skyddsöverdrag i plast.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.