• Ny
Styrband, Crescent, Orange
Styrband, Crescent, Orange
Styrband, Crescent, Orange
Styrband, Crescent, Orange

Styrlinda Crescent orange

C2600039
Fåtal kvar i lager
169,00 kr
Inkl. moms

Styrband i den klassisk Crescent orange färgen. Den är perfekt när man till exempel vill piffa till bockstyret på sin gamla världsmästare igen...

 

Hur lindar man ett bockstyre?

1. Till att börja med avlägsnar man den gamla styrlindan genom att först lossa på ändpluggarna i styret och rulla sedan bort den gamla styrlindan.

2. Därefter tar man bort det klister som eventuellt finns kvar från den gamla styrlindan och fäst sedan när det förekommer tillbaka broms och växelkablar utanpå styret med hjälp av plasttejp.

3. Tvätta sedan händerna så att du inte smutsar ner din nya styrlindan på en gång...

4. Sedan är det äntligen dags att börja själva lindningen. Man tar bort lite i taget av skyddet på den självhäftande klisterremsan på lindans undersida och placera den på undersidan, men lämna en stump kvar som sticker ut vid styrändan. Börja sedan med att linda uppåt och här är det viktigt att man alltid lindar utifrån och in med en lite överlappning på varje varv.

5. När du har lindat till växel- och bromsreglaget viker du upp gummimuffen (förbered gärna det) och fäster där den lösa biten styrband som medföljer i förpackningen för att minimera fula glapp runt reglaget.

6. Fortsätt sedan att linda som vanligt utifrån och in fram tills att du kommer till styrets logotyp. Använd då en sax för att göra ett diagonalt snitt som överensstämmer i linje med lindningens riktning. Ta därefter en bit eltejp (gärna i matchande färg) för att hålla lindan säkert på plats eller den tejpen som följer med i förpackningen.

7. Till sist viker du in "stumpen" som du lämnade när du började lindningen att sticka ut nere vid styrändan sätter fast det medföljande pluggarna för att hålla lindan säkert på plats.

8. Bra jobbat! Nu är du värd en fika...

2021-01-26
No reviews

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.