• SPARA -400 kr
Cykelskor Scott MTB AR
Cykelskor Scott MTB AR
Cykelskor Scott MTB AR
Cykelskor Scott MTB AR

Cykelskor Scott MTB AR

270601-1659020
Fåtal kvar i lager
999 kr 1 399 kr -400 kr
Inkl. moms

SCOTT MTB Allround Skor

För dig med flats! Enduro och freeride inspirerande skor med snörning och sula i Stickie gummi som ger dig mycket bra grepp på dina flatspedaler. Scott MTB AR (Allround) är en suverän moutainbike sko för dig som gillar platta pedaler när det kommer till komfort och mångsidighet på stigen utan att spräcka din budget. Den inte bara ser fantastisk ut AR, den ger också den perfekta balansen mellan styvhet och rörelsefrihet för att vara redo för alla dina grymma hopp.

Storlek
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46

 

Scott Cykelskor för flatpedaler

Söker du en cykelsko för dina plattformspedaler som klarar tuffa tag så är Scott MTB AR helt rätt modell. Modellen sätter fokus på prestanda och har en fin balans med måttlig styvhet och en rörelsefrihet som ger dig det du behöver oavsett vilka hopp, drop eller spår som du har framför dig. Det här är ett spårval som tar komforten till nästa nivå och som kombinerar det med en pålitlig kraftöverföring och en traditionell snörning, allt för att skapa en bekvämt tight känsla runt hela foten.

Det övre materialet på skon är tillverkat av andningsbar polyuretan och 3D-luftnät ger bra ventilation även på de tuffaste stigarna. Tack vare den vadderade EVA-mellansulan och den halkfria klibbiga gummisulan är skon ovärderlig för perfekt fäste på platta pedaler. Kraftöverföring för ökad prestanda och focus på komfort även för längre rundor. Har en sula i typen "sticky rubber" som ger bra grepp av cykeln utan att lägga onödig vikt på skorna. Slitstark överdel som är lätt att torka av efter leriga turer.

7615523165568
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.