• -70,00 kr
Belysning bak och fram Knog Plus svart

Belysningset Knog Plus Twinpack svart

KN12144
Slut i lager
349,00 kr 419,00 kr -70,00 kr
Inkl. moms

LED Belysning bak och fram Knog Plus svart

Är ett ljusstarkt belysningsset från Knog. 100% vattentätt & USB-uppladdningsbart. Montera lamporna på styret, gaffeln & stagen, eller använd den integrerade klämman för att fästa lampan till din tröjficka eller cykelväska. Med 40 starka lumen fram och 20 där bak så får du en brinntid med upp till 20 timmar i Eco-flash mode. “Knog Plus” ser till att du är väl synlig för andra cyklister, trafikanter & löpare under hela natten.

Färg: Svart

Ljus: Fram 40 lumen & Bak 20 lumen

Batteri: Litium-polymer

Vikt: 12 gram

Storlek: 14 x 66 x 18 mm

Antal: 2 st

Funktioner

Magnetisk montering

Vattentät: IP67

5 olika ljuslägen: Steady, Strobe, Pulse, Fancy-flash och Eco-flash

USB-uppladdningsbart batteri

Uppladdningstid: 4 timmar (LED stängs av när den är fulladdad)

Integrerad klämma: Ta bort lampan från det magnetiska fästet och sätt fast det på din tröja, strumpor och väska mha. din integrerade klämma

Integrerad USB-kontakt: Ingen laddkabel behövs, kopplas direkt in i USB-porten & är designad för att klara väderförhållanden

Knappfunktion: Längre knapptryckning för att slå på (0,75 sek), förhindrar oavsiktlig påslagning. Korta knapptryckningar ändrar kontinuerligt de olika ljuslägena.

 

Den är lätt, den är uppladdningsbar, den lyser starkt, den är prisvärd och den går sjutton att fästa överallt och då även att använda till massvis av olika typer av aktiviteter där du har nytta av att synas.

USB fram- och baklampan Knog Plus Twinpack består av två kraftfulla och smidiga cykellampor med en ljusstyrka på hela 40/20 lumen som säkerställer att du syns på avstånd ända upp till 1000/500 meter. Och du syns tack vare effektiva LED-lampor (COB) med 5 olika lägen med en totalt brinntider upp till 40 timmar och som dessutom levererar full ljusstyrka upp till 90% av batteriets brinntid. Dess smart integrerade USB-kontakter ser till att du slipper hålla reda på flera onödiga kablar och gör att laddning blir enkel.

Vart kan lamporna monteras? De kan monteras både vertikalt eller horisontellt och i princip vart som helst på din cykel... styre, styrstam, gaffel, pakethållaren eller sadelstolpen (22.2 - 31.8mm)

Knog Plus passar även på Nihola trehjuliga lådcykel för deras specialfästen på framhjuls skärmarna  förövrigt är det bara fantasin som sätter gränserna!

När du har cyklat klart för dagen? Ska du kanske gå ut med hunden eller bara ut på en löprunda? Inga problem, ta loss lamporna från dess smarta magnetiska fästen och använd dess integrerade klämma för att fästa dem till din t-shirt, shorts, strumpor, pannband, ryggsäck, hundselen eller annat som du vill ska synas i mörkret.

Specifikationer: 

Mått: 66 x 24mm (per lampa)

Vikt: 18 gram (per lampa)

Uppladdning: 4 timmar (per lampa)

Knog PLUS Twinpack (Fram + Bak) - 5 olika ljuslägen - batteritider:

Fast sken - 40/20 lumen - 2 timmar

Strobe - 40/20 lumen - 8,5 timmar

Pulserande - 40/20 lumen - 4,5 timmar

Snabb blink - 40/20 lumen - 10 timmar

Eco blink - 40/20 lumen - 40 timmar

2018-10-05
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.