Racercyklar

Racercyklar och Gravelbike
 

Utforska vårt utbud av Gravelbike och Racercyklar

Gravelbiking, det amerikanska fenomenet som erövrat nordens cykelvärld, välkomnas nu med öppna armar. Med en gravelbike kan du utforska terrängen på ett helt nytt sätt, vare sig det är på asfalt, grus eller genom gräs. Denna äventyrscykel ger dig friheten att avvika från de vanliga vägarna och upptäcka nya platser. Även om en gravelbike vid första anblicken kan likna en landsvägscykel, finns det några tydliga skillnader. En gravelbike har vanligtvis en längre hjulbas, en mer upprätt sittställning och bredare däck. I grund och botten är det en hybrid mellan en landsvägscykel och en cyclocrosscykel. Oavsett om du är sugen på att utforska nya underlag eller bara äventyra till okända platser, kommer din gravelbike alltid vara din pålitliga följeslagare.

Upptäck vårt stora utbud av Gravelbikes hos Söders Cykel

På soderscykel.se erbjuder vi ett brett urval av gravelbikes till fantastiska priser. Vår kollektion inkluderar modeller både för damer och herrar. Välj mellan allt från enkla single-speed gravelbikes till modeller med upp till 22 växlar, helt anpassat efter dina preferenser. Vi har gravelbikes med både mekaniska och hydrauliska skivbromsar för optimal kontroll i alla förhållanden. Dessutom kan du välja bland ett flertal färger såsom svart, röd, grå, grön och blå. Vi erbjuder gravelbikes från kända varumärken som Scott, Trek och Nishiki. Oavsett om du älskar att utforska nya vägar och terränger, önskar en mångsidig cykel som klarar olika underlag eller bara vill uppleva komforten av långa cykeldagar, så är en Gravel Bike det perfekta valet för dig.

Välkommen till den snabbt växande världen av Gravelbikes

Gravelbiken är det segment där det händer mest just nu med nya och spännande cykelmodeller. Den erbjuder en avslappnad geometri som gör cyklingen följsam och bekväm. Med ramens kapacitet för bredare däck än en vanlig racer är du redo för alla typer av terräng, medan skivbromsarna ger dig fullständig kontroll oavsett väderförhållanden.

Utforska Söders Cykels fina urval av Gravel Bikes

Välkommen till Söders Cykel, där vi erbjuder ett stilfullt sortiment av Gravel Bikes. Besök oss för att hitta din drömcykel inom gravelbike-segmentet.

Upptäck vår utvalda sortiment av Racercyklar

I vårt sortiment från Trek och Scott finns allt från extra aerodynamiska och superlätta modeller till varianter utrustade med skivbromsar, damspecifika designar, komfortracers, och cyklar med elektroniska växlar. Oavsett om du föredrar en kolfiberram eller en aluminiumram, har vi garanterat en racercykel som passar din cykling och dina mål.

Vi erbjuder allt från budgetvänliga motionsracer till exklusiva tävlingsracer. Landsvägscykeln, eller racern som den ofta kallas, är den snabbaste av alla cykelmodeller. Med vanligtvis en lätt ram i aluminium eller kolfiber, smala däck och bockstyre är den konstruerad för asfaltcykling. Landsvägscykling har snabbt blivit en av Sveriges mest populära motionsformer, och det är inte konstigt med tanke på den fantastiska känslan av frihet och motion den erbjuder. Landsvägscykel eller Racercykel? Landsvägscykel är en synonym till racercykel - kärt barn har många namn helt enkelt.

Upptäck variationen i snabba Racercyklar

Dagens racercyklar kan grovt delas in i olika segment beroende på vilka egenskaper du söker. Från den klassiska tävlingsinriktade racern till komfortracern för långa dagar i sadeln och aeroracern som fokuserar på att minimera luftmotståndet – vi har något för alla. Med modeller från ledande varumärken som Trek och Scott kan du vara säker på att vi har en racercykel som passar dina behov och önskemål, vare sig du är ute efter en bekväm pendling till jobbet, en snabb tur runt Vätternrundan eller ett allvarligt tävlingsmoment.

Hitta din perfekta Racercykel hos oss

Även om racercykling traditionellt har förknippats med erfarna entusiaster, är den moderna racercykeln mycket mer än så. Med sin lätta och effektiva konstruktion är den idealisk för både nybörjare och erfarna cyklister. För den som älskar äventyr erbjuder en racercykel inte bara snabbhet utan också möjligheten att upptäcka nya vyer och njuta av härliga fikastunder längs vägen. Men om din passion är att utmana dig själv och njuta av höga hastigheter, kanske du är mer intresserad av en mer aerodynamisk modell.

Perfekt racercykel för Vätternrundan och träning

Planerar du att cykla Vätternrundan eller letar du efter en ny racercykel för andra äventyr? Vi har en modell som passar just dig. Vår kundtjänst och köpguider finns här för att hjälpa dig hitta den perfekta racercykeln som matchar dina individuella behov och mål.

Att ge sig in i djungeln av racercyklar kan kännas skrämmande.  Vi ser till att du hittar en racercykel vare sig du är lång eller kort, dam eller herr!

 
Visar 1-23 av 23 objekt
Filtrera på
Kategorier
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.