HÄR BOKAR DU PLATS I VÅR CYKELVERKSTAD

Välkommen att boka service i vår Shimano Servicecenter Center som har har utbildade och certifierade servicetekniker.

Här kan du boka en plats i vår cykelverkstad för service och reparationer. Förutom cyklar som fått punktering eller endast behöver däckbyten dessa arbeten tar vi in på drop-in och har dem sedan klara så fort vi hinner med i mån av arbetstid.

Väntetiden för boka en lediga plats under högsäsong (april till september) är normalt lite längre för akuta reparationer, ett bra tips är då att hålla utkik på vår bokningssida efter avbokningar för att snabbare hitta en lediga plats.

INLÄMNING OCH UTLÄMNING

Inlämning av din cykel sker tidigast kl. 16.00 dagen innan din bokade plats och senast kl. 15.00 samma dag som du bokade plats.

När cykeln lämnas in går vi igenom den tillsammans med dig, tänk därför på att avsätta några minuter vid själva inlämningen.

Cykeln är normalt klar att hämtas ut inom 1-2 arbetsdagar, med reservation för att reservdelar finns i lager eller när personal är sjuk.

Så fort som cykeln är klar får du ett SMS med ett ordernummer, som du uppger när du hämtar den.

Verkstaden har platsbrist och cykeln måste därför hämtas ut inom 2 arbetsdagar efter att den har blivit klar, därefter utgår en förvaringsavgift 50kr/dygn

VI SER GÄRNA ATT DIN CYKEL REN VID INLÄMNINGEN!

För att vi ska kunna ge dig och din cykel bästa möjliga service är det viktigt att cykeln är ren när du lämnar in den. En cykel som vi bedömer är alldeles för smutsig för att kunna genomföra en bra service på, den kan personalen förbehålla sig rätten att neka att ta emot för service.

PUNKTERING: Har du otur och fått punktering? För däck- eller slangbyte har vi in drop-in inlämning och har sedan dessa cyklarna klara så fort vi hinner i mån av arbetstid mellan alla bokade tider.

FRI SERVICE: Kan endast boka av kunder inom 12 månader från inköp, medtag ditt kvitto eller servicebevis vid inlämning av cykeln. 

LÅDCYKLAR: Vi tar endast emot låd- och lastcyklar på grund av storleken på dessa cyklar från dem kunder som köpt sin cykel hos Söders Cykel.

VEKSTADSPRISLISTA:  Den hittar du när du klickar på den här länken Prislista för cykelservice 

                                 

Product added to wishlist
Product added to compare.