Barncyklar

Barncyklar online & i cykelbutik Stockholm
 

Barncyklar - Hitta den perfekta Cykeln för ditt barn

Utforska vårt omfattande sortiment av prisvärda och färdigmonterade barncyklar, utrustade med eller utan fotbroms från ledande varumärken såsom Crescent, Scott, Trek, Skeppshult och Nishiki.

Våra balanscyklar eller gåcyklar som dem är den alla första tiden - kommer från erkända varumärken. Balanscyklarna är utan pedaler eller stödhjul, och ger barnet möjlighet att lära sig balansera och kontrollera farten med fötterna, vilket underlättar övergången till en vanlig trampcykel utan behov av stödhjul - Så snabbt barnet har tränat upp sin balans, så kan du kalla den för springcykel...

Valet mellan fotbroms och skivbroms på din barns cykel kan vara en personlig preferens. Vi erbjuder barncyklar med fotbroms samt modeller som har bromshandtag för skivbromsar anpassade efter svenska säkerhetskrav från välkända varumärken som Crescent, Scott och Trek.

Ramarna är designade med hänsyn till barnens anatomi för att säkerställa en bekväm och säker åktur. Vi erbjuder barncyklar i olika storlekar och modeller, inklusive balanscyklar, barncyklar i storlekarna 12 tum, 14 tum , 16 tum och 20 tum, samt juniorcyklar 24 tum för att passa barn i alla åldrar och användningsområden.

Har du frågor eller behöver hjälp med att välja rätt storlek på barncykeln? Kontakta oss gärna - vi är experter på barncyklar och finns här för att hjälpa dig!

Varför välja en Barncykel från oss?

1. Kvalitet anpassad för små hjältar:

Varje barn- och juniorcykel på Söders Cykel är noga utvald för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet. Vi förstår vikten av robusta och pålitliga cyklar, så varje modell är konstruerad med omsorg för att möta de unika behoven hos unga cyklister.

2. Storleksguide för Barncyklar:

Vi erbjuder den här storleksguider online och personlig rådgivning i butiken för att se till att varje barn får en cykel som passar perfekt. Inget är viktigare än en bekväm och säker åktur för våra små äventyrare.

Balanscykel 12 tum: Under 90 cm

Barncykel 12 tum: 2-4 år och med en kroppslängd på cirka 85-100 cm.

Barncykel 14 tum: 3-5 år och med en kroppslängd på cirka 95-110 cm.

Barncykel 16 tum: 4-6 år och med en kroppslängd på cirka 100-115 cm.

Barncykel 20 tum: 6-8 år och med en kroppslängd på cirka 115-135 cm.

Barncykel 24 tum: 8-12 år och med en kroppslängd på cirka 135-150 cm.

Det är dock viktigt att komma ihåg att dessa rekommendationer på ålders- och kroppslängd är generella riktlinjer, och det kan finnas variationer beroende på barnets kroppsproportioner och individuella preferenser. Det är alltid bäst att prova cykeln för att säkerställa en korrekt passform och komfort.

3. Frihet att välja:

Bläddra igenom vårt breda sortiment online eller ta med ditt barn till vår butik för att låta dem välja sin egen drömcykel. Vi tror på att skapa minnen och upplevelser från allra första pedaltrampet - Vem minns inte sin första cykel!

Online bekvämlighet eller Butiksupplevelse - Vad passar dig bäst?

Online Shopping:

Utforska vårt sortiment från hemmets bekvämlighet. Vår användarvänliga webbplats ger dig detaljerade beskrivningar och bilder, och vår snabba leverans ser till att cyklingen börjar på nolltid.

Butiksupplevelse:

För de som vill känna på cyklarna personligen, välkomnar vi er till vår butik i Stockholm. Låt ditt barn testa och välja bland våra modeller medan vårt vänliga team står till tjänst med expertrådgivning.

Oavsett om du väljer att klicka hem dtt barns cykel online eller besöka oss i butiken på Söders Cykel, vi försäkrar att varje barn får inte bara en cykel, utan en nyckel till oändliga äventyr. Kom och upptäck glädjen av att cykla med oss! Vem minns inte glädjen med sin första cykel...

 
Visar 1-51 av 51 objekt
Filtrera på
Kategorier
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.