Bygellås

Här hittar du cykellås i högsta kvalitet från kända varumärken som Abus, Axa, Kryptonite med flera. Om din cykel är låst med ett godkänt cykellås så betyder det att en eventuell stöld täcks av din hemförsäkring. Oftast så är är bygellås, ramlås och vikbara lås godkända av SBSC ( Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering) och eller SSF (Svenska Stödskyddsföreningen). Självklart finns även kättinglås som är godkända. Generellt gäller att klassiska vajerlås och så kallade slanglås inte är godkända, men dessa kan med fördel användas som komplement till ett godkänt lås.

Köp ett säkert cykellås online i vår online butik Soderscykel.se eller handla fraktfritt och hämta ut i vår fysiska butik i hjärtat av Stockholm.

Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.