Växlar

 

Cykelväxlar

Här finner man bakväxlar, framväxlar till din cykel från ledande tillverkare som Shimano, SRAM till riktigt bra priser. Oavsett om du behöver fräscha upp växlarna på din MTB eller racercykel så har vi rätt cykelväxlar för dig.

Här hittar du ett stort utbud av cykelväxlar och växelreglage till alla typer av cyklar som Mountainbikes, hybrider, racercyklar, standardcyklar, barncyklar med fler. Vi har helt enkelt växlar till alla typer av cyklar både bak- och framväxlar. En cykel med många växlar gör det enklare att hålla samma hastighet oavsett underlag eller lutning. Men hur många växlar du egentligen behöver på din cykel styrs av var och hur du tänkt cykla. Oavsett vilka växlar du behöver till din cykel så finner du det här från ledande tillverkare som:

  • Shimano
  • SRAM
  • Scott
  • Trek
  • Crescent
  • Nishiki

Cykelväxlar

Pedalerna driver bakhjulet via en kedja. Tack vare växlarna kan du själv välja hur mycket hjulet ska snurra varje gång du trampar ett varv med pedalerna. Cykelväxlar hjälper dig att reglera hur hårt du behöver trampa och hjälper dig att komma upp i högre hastigheter beroende på vilket vägunderlag du cyklar på. Visst är det skönt att kunna bli lite “lättare” när den där branta backen kommer? De låga växlarna underlättar när du ska ta dig upp medan de höga används för att cykla fort eller bibehålla tempot på raksträckor. Med bra och fungerande växlar kan du helt enkelt trampa och bibehålla ett ungefärligt tempo oavsett terräng.

Shimano-växlar

När det gäller cykeldelar så är Shimano en av de hetaste tillverkarna på marknaden och deras cykelväxlar är inget undantag. Vi har i princip växlar till alla av Shimanos gruppset som Dura Ace, Ultegra, XTR, XT, 105, Tiagra med flera. Med cykelväxlar från Shimano får du full kontroll över din cykling samtidigt som du slipper ägna timmar åt underhåll och reparationer. För det bästa med att cykla är ju faktiskt själva cyklingen och inte tiden du ägnar åt att meka med cykeln i garaget. Hos oss hittar du hela Shimano sortimentet med över 500 olika växelkomponenter till riktigt bra online priser.

SRAM-växlar

SRAM är precis som Shimano en ledande tillverkare inom cykeldelar. Hos oss hittar du växlar och växelreglage från deras populära gruppset som bland annat Force, SL, Red eTAP, GX, XX1 med flera.

Köp cykelväxlar online på Soderscykel.se

Oavsett om du behöver fräscha upp din mountainbikes eller landsvägscykels växlar så hittar du allt du behöver här till bra priser. Vi vet att just växlar kan vara rena rama djungeln men våra cykelexperter finns tillgängliga för att hjälpa dig och se till så att du hittar de optimala växlarna för just din cykel.

 
Visar 1-62 av 62 objekt
Filtrera på
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.