Montainbike 26"

 

26" Mountainbike

Mycket bra val för juniorer och tonåringar, eftersom dagens MTB- cyklarna med 26"-hjul är instegscyklar och har lite mindre ram-storlekar. Vi rekommenderar den här storleken för juniorer från ca 10 år eller dig som har en kroppslängd på 150 cm.

Du som är lite mer vuxen ska numera att välja en mountainbike med den större hjulstorleken 27,5 eller 29 tum med rätt ram-storlek XS-XXL. Vi har ett brett och stort sortiment av hojar som passar att cykelpendlare, motionärer eller en för dig som vill ha den grymmaste hojen för att tävlingsköra!

Vi på Söders största cykelbutik arbetar enbart med välkända tillverkare och vi tar vårt jobb på största allvar när det gäller att välja ut vilka varumärken som du hittar i vår fysiska cykelbutik eller online. Därför kan vi garantera att du får en bra och säker mountainbike oavsett vilken prisklass du till slut väljer att handla.

Trek, Scott och Nishiki är några av de välkända varumärken som du kan köpa hos Söders Cykelbutik och tillsammans med dessa fina märken har vi valt ut ett brett sortimentet från det enklare ”cykla till plugget” Hos oss ingår det alltid fri service på köpet - Välkommen in!

 
Filtrera på
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.