Cykellås

Cykellås | Köp prisvärda och säkra lås hos Söders Cykel i Stockholm
 

Cykellås

Vi har ett brett utbud av cykellås: bygellås, vajerlås och cykellås med fast montering – här finns något för alla. Välj om du vill ha ett lås med nyckel eller om du föredrar ett kombinationslås. Ett bra cykellås är den enklaste försäkring man kan skaffa sig. Den gör också just försäkringen mycket bättre - för har du ett godkänt cykellås på din cykel så går en eventuell stöld på hemförsäkringen. Här finner du allt från enkla vajerlås till supersäkra bygellås från välkända varumärken såsom Abus, AXA och Kryptonite

Cykelstölder - Köp godkänt lås

Cykelstölder är väldigt vanligt i Sverige och årligen anmäls mer än 60 000 cykelstölder. Att investera i ett bra cykellås är därför en nödvändighet om man är rädd om sin cykel. Allra bäst är det att använda fler än ett cykellås när du låser din cykel och inte låta den stå ute på natten. Det är även bra att låsa fast cykeln i något fast föremål som en stolpe eller liknande för att försvåra en möjlig cykelstöld. Ett cykellås är en billig och enkel försäkring. Investerar du i ett godkänt cykellås så går en eventuell stöld dessutom på hemförsäkringen.

Godkända cykellås

Med godkända cykellås menas det att låset har blivit godkänt av Stöldskyddsföreningen (SSF) eller SBSC Ett SSF cykellås har genomgått flera typer av tester för att säkerställa att låset uppfyller kraven för ett godkänt lås. Du kan med andra ord se Stöldskyddsföreningens godkännande som en stämpel på att du har valt ett säkert och hållbart lås. I vissa fall krävs dessutom godkända cykellås för att man inte ska få nedsättning på försäkringen, detta framgår i den enskildes försäkringsvilkor. Du får kontrollera vad som gäller för just din försäkring. Här på Cykelkraft hittar du ett stort utbud av godkända cykellås i flera olika utföranden, allt från ramlås till bygellås.

Olika typer av cykellås

Här på Soderscykel.se och i vår fysiska butik i Stockholm hittar du flera typer av cykellås från kända varumärken och marknadens bästa sortiment inom cykellås som Abus, Kryptoniye, Basta, Axa, BBB, Spectra med flera. En del cyklar kommer utrustade med ett godkänt ramlås när man köper den, men på flertalet cyklar saknas lås inledningsvis. Även om du har ett ramlås på din cykel kan det vara smart att addera ett vajerlås för att göra det svårare för cykeltjuven och saknar du cykellås helt så bör du investera i ett direkt. Cykellåsen du hittar hos oss är bland annat dessa:

 • Bygellås
 • Kättinglås
 • Ramlås
 • Kodlås
 • Kombinationslås
 • Vajerlås
 • Vikbara lås
 • GPS
 • Batterilås
 • U-Lås
 • Cykellarm

Vilken typ av cykellås som passar dig bäst kan bara du avgöra, men generellt kan man säga att ett godkänt ramlås, bygellås eller vikbart lås fungerar bra som ett så kallat ”baslås”. Låsvajrar och kättingar är bra extralås som kan användas för att fästa din cykel i stolpar och liknande. Observera även att vissa kättingar, låsvajrar och liknande kan vara försäkrings godkända, detta är då markerat på respektive produkt.

Köp bästa cykellåset online - Vi har galets snabb leverans

Oavsett vilken typ av lås du letar efter till din cykel så finner du det här på Soderscykel.se till riktigt bra priser. Om du vill ha hjälp med att välja ett bra cykellås så kan du alltid vända dig till våra cykelexperter. Det vet vilka lås som passar din cykel och som är svåra för tjuven att förstöra. Köper du ett ramlås tillsammans med din cykel så monterar vi det om du vill innan vi skickar iväg din nya cykel hem till dörren.

 
Visar 1-62 av 62 objekt
Filtrera på
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.