Racer Dam

Racercykel - Dam
 

Racercykel | Dam racercyklar 

Eftersom tjejer generellt har kortare överkropp och armar än vad killar har är de damspecifika racercyklarna ofta lite kortare mellan sadel och styre. En damanpassad sadel och ett något smalare styre är annat som brukar skilja. Många gånger behövs inte ens några anpassningar men en damanpassad sadel kan vara en bra uppgradering. Dock är vårt råd att först cykla några mil på cykeln innan du göra några uppgraderingar, smaken är som sagt som baken…

Självklart finns det inget som säger att du som tjej inte kan välja en ”vanlig” racercykel. Kategorisering - damracer var mera vanlig för några år sedan, idag är tillverkarna bättre på att anpassa hela cykeln efter storleken, det är inte bara ramen, utan samtliga komponenter och delar följer cykelns storlek. Indelningen mellan dam- och herrmodeller är därför knappast något man, varken som kvinna eller man, ska känna sig begränsad av. Man ska välja en cykel som känns bra och fyller de behov man har. Fokusera på att hitta en cykel som passar just din kropp, din körstil och dina önskemål framför allt annat.

Många gånger behövs inte ens några större anpassningar men en damanpassad sadel kan vara en bra uppgradering. Dock är vårt råd att först cykla några mil på cykeln innan du göra några uppgraderingar, smaken är som sagt som baken…

Med den senaste tekniken och materialen erbjuder våra racercyklar för damer en oöverträffad känsla av hastighet, smidighet och kontroll. Från avancerade kolfiber-ramar till precisionsskiftande växlar och kraftfulla bromsar, är varje detalj noggrant utformad för att maximera din cykelupplevelse och hjälpa dig att nå nya hastigheter och distanser.

Här hitta du perfekta Racercyklar

Oavsett om du är ute efter en cykel för tävling, träning eller bara för att njuta av landsvägarna, har vi den perfekta racercykeln för dig. Utforska vårt sortiment idag och låt oss hjälpa dig att hitta din drömcykel som tar dig dit du vill gå med stil och prestanda.

Kom till oss på Söders Cykel och upptäck den perfekta racercykeln för dig - för kraften, prestandan och elegansen väntar på dig. Kom ihåg, på vägen till framgång och glädje, är den perfekta racercykeln din bästa kompanjon. Våra racercyklar tar dig dit du vill gå med stil och kraft.

Här kan du startar med att titta online i Söders webshop på beställning sortiment från välkända ledande varumärken som Trek, Scott och Lapierre - Fina landsvägscyklar i kolfiber och aluminium, racercyklar med komfort eller för tävling, samt fina tjej-racers för dig som siktar mot långlopp som Vättern Rundan.

 
Visar 1-6 av 6 objekt
Filtrera på
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.