Herr

 

Hybriden finns i många varianter Sport- Racer- Cross och Cityhybrider.

Letar du efter en urban cykel? Här hittar du hybridcyklar från ledande varumärken som Scott, Trek, Nishiki, Bergamont, Skeppshult, Monark och Crescent. Flera olika modeller i både herr- och damcyklar. Många av Söders hybridcyklar är dessutom utrustade med skärmar och pakethållare. Alla våra hybridcyklar är perfekta för pendling och motionscykling

Upptäck våra Sporthybrider är precis som det låter en snabb och lättrullad pendlarcykel. En Cityhybrid är istället utvecklade med större fokus på komfort och mindre fokus på träning, motion och tävling! Crosshybriden som även kallas för trekking cykel. Vad skiljer sig en crosshybrid åt ifrån en vanlig sporthybrid? En crosshybrid är utrustad med en dämpad framgaffel som gör att du kan ta dig fram mycket mjukt och behagligt även på grusvägar och motionsstigar. I många fall så är crosshybriden även utrustad däck som har lite grövre dubb och kraftigare gummi för att klara av alla sorters underlag och minimera risken för punktering. Crosshybriden är ett perfekt val för dig som cyklar långa turer på varierat underlag. Man kan säga att crosshybriden är en kombination mellan en mountainbike, stadscykel och racercykel - Crosshybriden är det bästa ifrån tre världar kombinerat i en cykel. Men låt dig inte luras, trots att cityhybriden inte är någon tävlingscykel så kan man cykla överraskande snabbt och ta sig fram otroligt effektivt Komforten från en stadscykel med bromsar och växlar som tillåter snabba stopp för att sedan snabbt få upp farten igen.

Vill man så kan man självklart motionera på en cityhybrid också, men för tävling så rekommenderar vi istället en racerhybrid. Oavsett om du har 5 km, 10 km eller 20 km till jobbet så kan du ta dig fram utan större ansträngning. Cityhybriden har en mer upprätt sittställning som ger dig bättre översikt och ökad bekvämlighet i stadsmiljö. Även däcken är något bredare på cityhybrider, detta gör att du får en mjukare cykling och utan problem kan variera underlag mellan asfalt, kullersten och enklare grusvägar. I vårt sortiment av cityhybrider hittar du även ett flertal cyklar utrustade med alla praktiska tillbehör man kan behöva. Cityhybriden är den i särklass bästa cykeln för dig som söker en lättrullad allround stadscykel med hög komfort och flera praktiska fördelar.

Välkommen till Söders cykelbutik! Du hittar oss  i hjärtat av Södermalm i Stockholm Vi erbjuder ett marknadens bästa och bredaste sortiment av produkter inom hybridcykel - Köp online eller direkt i cykelbutik - fri service ingår i priset!

 
Visar 1-24 av 24 objekt
Filtrera på
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.