Hybridcykel Crescent Starren 8-vxl Svart Matt
Hybridcykel Crescent Starren 8-vxl Svart Matt
Hybridcykel Crescent Starren 8-vxl Svart Matt
Hybridcykel Crescent Starren 8-vxl Svart Matt
Hybridcykel Crescent Starren 8-vxl Svart Matt
Hybridcykel Crescent Starren 8-vxl Svart Matt

Hybridcykel Crescent Starren 8-vxl Svart Matt

YQC3685301
Fåtal kvar i lager
10 990 kr
Inkl. moms

Crescent Starren 8-Vxl hybridcykel

Crescent Starren är ett den idealiska pendlarcykeln. Du får en snabb, funktionell och dessutom säker hybridcykel som kan ta dig dit du vill i många år framöver. Denna hybrid är utrustad med skärmar, stöd och en pakethållare med AVS-snabbfästen, som gör att du kan sätta på väska eller korg med bara ett klick.

Den fjädrande framgaffeln i kombination med den lätta, starka aluminiumramens geometri och de grova däcken ger både kontroll och bra känsla på grus. Och vill du köra fort på asfalt är det enkelt att låsa fast gaffeln i stumt läge och låta benen jobba på. De 8 växlarna från Shimano ger dig resurser att klara allt från enklare bergsbestigning till kittlande snabba backar. Farten kontrolleras effektivt med de hydrauliska skivbromsarna. Styre, styrstam och sadelstolpe är tillverkade i lätt och stark aluminium och de är designade för att ge dig en bekväm sittställning som enkelt kan justeras. Välkommen in i vår stora butiken, vi finns både online och fysiskt för ett stort sortiment av tillbehör - väskan på bilden (ingår inte) är ett bra exempel på tillval.

Storlek
  • 53

 

Crescent Starren är en hybridcykel som är ett idealiskt val för pendlingen.

Det är en snabb, funktionell och säker cykel med en sportig design. Hos Söders Cykel är den en är utrustad med praktiska tillbehör som skärmar, stöd och pakethållare med AVS-klicksystem, vilket innebär att du enkelt kan klicka på och av en väska eller korg med AVS-fäste. Cykeln har en fjädrad framgaffel, hydrauliska skivbromsar och en lätt, stark aluminiumram. Styre, styrstam och sadelstolpe är tillverkade i lätt aluminium och är framtagna för att ge dig en bekväm och lättjusterad sittställning. De grova däcken ger bra kontroll på grus och vill du öka farten på asfalt kan du låsa fast gaffeln i ett stumt läge.

MADE IN VARBERG

På den svenska västkusten har det designats och tillverkats kvalitetscyklar för svenska förhållanden i över hundra år. Produktutvecklingen löper som en orange tråd genom Crescents historia och än idag ägnar vi stor omsorg åt att ta fram nya ramar och detaljer. Allt måste hålla Crescentkvalitet. Från komfort i sadel och handtag, till mekanik i växlar och material i ramar och hjul.

10-ÅRS RAMGARANTI

När du köper en Crescent med ram i aluminum eller stål så har du som privatperson 10-års garanti på ramen.

KORTFAKTA

STORLEKAR 53 CM (165-185), 58 CM (180-200)

FÄRG Svart matt

RAMTYP Herr

RAM Aluminium

ANTAL VÄXLAR 8

VÄXELREGLAGE Shimano® Acera® Mix

BAKVÄXEL Shimano® Acera®

BROMSAR Hydraulisk skivbroms. Shimano BR-MT201®

VEVPARTI Spectra 44T 170 mm, Aluminium/stål.

STYRSTAM AHead

7332982026130
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.