Cykelslang

Vi har Slangar för ditt Cykeldäck

Här hittar du cykelslangar till alla däckdimensioner. Vi arbetar bara med kvalitetsslangar från kända varumärken, allt för att du skall slippa onödiga punkteringar.

Cykelslangar

Utan cykelslang är det svårt att cykla - vi lovar. Därför har vi ett brett utbud av kvalitetsslangar för alla cyklar och hjuldiametrar. Det är enklare än man tror att välja rätt cykelslang - titta bara på din gamla slang och notera siffrorna som står, och jämför med våra produktnamn.

Schwalbe, Continental - vi har slangar från de stora märkena!

Vi har cykelslangar från välkända varumärken som Schwalbe, Continental, Michelin, Maxxis, CST, Spectra, Vittoria, Duro och många fler.

Billiga cykelslangar!

Slang är en slitagevara, det går fortfarande för den som vill och kan kan - lappa den gamla trasiga med punktering. Men som entusiastisk cyklist behöver du ofta ha med dig en reservslang på turen eller i skogen. Därför har vi alltid riktigt stort sortiment och konkurrenskraftiga priser på alla våra kvalitets cykelslangar.

Visar 1-20 av 72 objekt
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.