Din cykelverkstad i Stockholm

Verkstaden är butikens hjärta – Här kan vi serva din cykel, byta cykeldäck eller ge dig hjälp och råd om hur du sköter din cykel så att du har glädje av den varje dag under lång tid. Vår stora cykelbutik har en välutrustad verkstad som är bemannad med kompetenta och erfarna cykelmekaniker redo att hjälpa dig med alla sorters reparationer och service av din cykel.

Auktoriserat Shimano servicecenter och Bosch E-bike servicecenter

Söders cykelbutik är ett auktoriserat Shimano servicecenter vilket innebär att vi är utbildade på produkter från Shimano, där vi kan utföra alla typer av reparationer och service. Vi är även auktoriserat Bosch service center där vi kan beställa reservdelar och utföra service av elcyklar med Bosch elsystem.

Cykelverkstad

Lämna in din cykel för reparation eller service hos vår välutbildade och erfarna personal. Vi utför allt från enklare reparationer till riktigt avancerade jobb.

 • Tidsbokning – Vi har ingen tidsbokning till cykelverkstaden utan du kommer när det passar dig bäst.

 • Drop-in inlämning – Vi står alltid redo att ta emot cyklar året runt i vår verkstad. Normalt behöver vi behålla din cykel mellan 1-5 arbetsdagar. När cykeln är färdig att hämtas ut får du ett SMS från oss.

 • Högsäsong – Under april till september har vi högsäsong och då kan det vara fullt i vår populära cykelverkstad. Vi rekommenderar därför att du ringer eller mejlar oss och kontrollerar den aktuella statusen innan du kommer förbi med din cykel, så att du slipper mötas av fullsatt-skylten.

 • Fri service – Om du köpt din cykel av oss ingår fri cykelservice. För snabb service bokar du under vår tjänst BOKA FRI SERVICE. Vi rekommenderar att du bokar din service mellan mars och oktober, då vi har mer tid att ge din cykel extra allt.

 • Inlämning av cykel – Vi öppnar klockan 10 på vardagar och ser gärna att du kommer till cykelverkstaden så länge det finns lediga förvaringsplatser i verkstaden. Du kan alltid ringa eller mejla oss för att kolla status där. 

 • Tvätta cykeln innan reparation eller service – Av miljötekniska skäl har vi inte möjlighet att tvätta din cykel, då verkstaden har kommunalt avlopp. För att kunna utföra en proffsigt gjord cykelservice eller reparation med bästa resultat ser vi gärna att du efter bästa förmåga rengjort din cykel innan du lämnar den till vår verkstad. OBS! Om din cykel är alltför smutsig kan vår personal neka att ta emot den för service.

 • Så tvättar du din cykel -  Ta del av våra tips om hur du själv tvättar och underhåller din egen cykel.

 • Service och reparation av elcykel – Här tar vi endast emot märkescyklar som är inköpta hos oss. Vi är auktoriserade för Bosch och Shimano elsystem.

 • Service av låd- och lastcyklar – Under högsäsong mellan april och september servar vi endast skrymmande lastcyklar och lådcyklar som är inköpta hos Söders Cykel. För dessa gäller alltid tidsbokning via telefon.

 • Uthämtning av cykel – Du kan hämta ut din cykel under våra öppettider, vardagar till och med klockan 18.00. Normalt är din cykel färdig inom 1 – 5 arbetsdagar, alternativt enligt överenskommelse. Du får ett SMS när din cykel är klar för uthämtning.

 • Förvaringsavgift – Vi har begränsat med plats i verkstaden och vill därför att du hämtar din cykel enligt färdigdatum på inlämningskvittot. För cyklar som inte hämtas ut i tid tar vi ut en förvaringsavgift per dygn enligt gällande prislista i butiken. Vi ansvarar inte för inlämnat gods under mer än tre månader.

 • Punktering – När du fått en plötslig punktering hjälper vi dig så snabbt som möjligt, ofta redan nästkommande vardag. Om vi har tid och plats erbjuder vi dig även akutmottagning av punktering mot ett pristillägg. Då fixar vi punkan med ny innerslang snabbast möjligt, oftast redan inom några timmar på vardagar.

Välkommen till Söders Cykelverkstad på Sankt Paulsgatan 43!

Våra öppettider:

 • Måndag – Fredag: 10.00 – 18.00

 • Lördag – Söndag:  Stängt

 • Telefon: 08-40 83 23 36

 

Din cykelverkstad på Södermalm, Stockholm.

Mitt emot Polishuset på Södermalm finner du oss – en riktig cykelverkstad.

Har du frågor till vår cykelverkstad?

Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.