Din cykelverkstad i Stockholm

Verkstaden är butikens hjärta – Här kan vi serva din cykel, byta cykeldäck eller ge dig hjälp och råd om hur du sköter din cykel så att du har glädje av den varje dag under lång tid. Vår stora cykelbutik har en välutrustad verkstad som är bemannad med kompetenta och erfarna servicetekniker redo att hjälpa dig med alla sorters reparationer och service av din cykel.

Söders Cykel är auktoriserat Shimano Servicecenter vilket innebär att våra servicetekniker är utbildade på produkter från Shimano, där vi kan utföra alla typer av reparationer och service. Vi är även auktoriserat Bosch service center där vi kan beställa reservdelar och utföra service av elcyklar med Bosch elsystem.

Cykelverkstad

Boka en ledig servicetid, för att lämna in din cykel på service eller reparation till någon av våra duktiga och erfarna servicetekniker. De utför allt från enklare reparationer till riktigt avancerade jobb.

  • Boka Servicetid – Vi har tidsbokning för inlämning av cykel på service och reparationer. Färdig cykel på 1-3 arbetsdagar.

  • Punktering – Har du fått punktering och inte behöver göra någon annan service på cykeln. Då har vi drop-in och hjälper dig så snabbt vi hinner i mån av tid mellan dem som har bokade servicetid. Färdigdatum beräknas av servicetekniker vid inlämning.

  • Fri service – Det ingår 1 års fri service när man köpt din cykel hos Söders Cykel. Färdig på normalt mellan 1-3 arbetsdagar.

  • Inlämning och uthämtning – Inlämning av din bokade service sker tidigast 16.00 dagen innan den bokade tiden. När cykeln är klar får du ett SMS att den är klar att hämta ut. Vi ser helst att du hämtar ut din cykel inom 2 arbetsdagar.

  • Tvätta cykeln innan inlämning – Av miljötekniska skäl har vi inte möjlighet att tvätta din cykel, då verkstaden har ett kommunalt avlopp. För att våra servicetekniker ska kunna utföra en proffsig jobb så ser de gärna att du efter bästa förmåga har rengjort din cykel innan du lämnar den till vår verkstad.

  • Så tvättar du din cykel -  Ta del av våra tips om hur du själv tvättar och underhåller din egen cykel.

  • Elcykel Service och reparation – Vi tar endast emot de elcyklar som är inköpta hos oss samt andra märkecyklar som har Shimano och Bosch eller Promovec elsystem.

  • Låd- och Lastcyklar – Vi servar endast den här typen av cyklarna som är inköpta i vår egna cykelbutik och för dessa gäller alltid särskild tidsbokning via telefon.

  • Förvaringshyra – Vi har begränsat med förvaringsplats i verkstaden och ser gärna att du hämtar ut din cykel senast inom 2 arbetsdag efter du fått vårt SMS. Får du inte SMS inom en vecka hör då gärna av dig till verkstaden. För cyklar som inte hämtas ut inom en vecka efter färdigdatum debiterar vi förvaringshyra 50 kr per dag. Vi ansvarar inte för gods som inte hämtas ut inom 3 månader efter inlämning.

 

Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.