Din cykelverkstad i Stockholm

Verkstaden är butikens hjärta – Här kan vi serva din cykel, byta cykeldäck eller ge dig hjälp och råd om hur du sköter din cykel så att du har glädje av den varje dag under lång tid. Vår stora cykelbutik har en välutrustad verkstad som är bemannad med kompetenta och erfarna servicetekniker redo att hjälpa dig med alla sorters reparationer och service av din cykel.

Söders Cykelbutik är ett auktoriserat Shimano servicecenter vilket innebär att våra servicetekniker är utbildade på produkter från Shimano, där vi kan utföra alla typer av reparationer och service. Vi är även auktoriserat Bosch service center där vi kan beställa reservdelar och utföra service av elcyklar med Bosch elsystem.

Cykelverkstad

Boka tid och lämna in din cykel för reparation eller service hos vår välutbildade och erfarna servicetekniker. Vi utför allt från enklare reparationer till riktigt avancerade jobb.

  • Boka Service – Vi har tidsbokning för inlämning av cykel på service och reparationer till cykelverkstaden.

  • Drop in Service – Denna tjänst gäller endast för inlämning av cykel med punktering för byte av slang eller däck och då vi hjälper vi dig så snabbt vi hinner i mån av tid.

  • Fri service – Det ingår fri cykelservice inom 12 mån när köpt din cykel hos Söders Cykel som du bokar här på vår hemsidan. Där efter lämnar du in din cykeln den dagen du bokat och får tillbaka den inom 2-3 dagar.

  • Inlämning och uthämtning – Inlämning av din bokade cykel sker tidigast 17.00 dagen innan den bokad tiden och senast 13.00 samma dag som din bokade tid. När cykeln är klar får du ett SMS att den är klar att hämta ut.

  • Tvätta cykeln innan inlämning – Av miljötekniska skäl har vi inte möjlighet att tvätta din cykel, då verkstaden har ett kommunalt avlopp. För att våra servicetekniker ska kunna utföra en proffsig jobb så ser de gärna att du efter bästa förmåga har rengjort din cykel innan du lämnar den till vår verkstad. Obs! Om din cykel är alltför smutsig kommer vi att neka att ta emot den för service.

  • Så tvättar du din cykel -  Ta del av våra tips om hur du själv tvättar och underhåller din egen cykel.

  • Elcykel Service och reparation – Här tar vi endast emot de elcyklar som är inköpta hos oss samt andra märkecyklar som har Shimano och Bosch eller Promovec elsystem. Vi är auktoriserade servicecenter för Bosch, Shimano och Promovec.

  • Lådcyklar – Vi servar endast de som är inköpta i vår cykelbutik och för dessa gäller alltid tidsbokning via telefon.

  • Förvaringsavgift – Vi har begränsat med förvaringsplats i verkstaden och vill därför att du hämtar ut din cykel senast inom 1 arbetsdag efter du fått vårt besked om att den är färdig att hämta ut. För cyklar som inte hämtas ut i tid tar vi hyra med förvaringsavgift 200 kr per arbetsdag. Vi ansvarar inte för inlämnat gods under mer än 3 månader.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.