Verktyg

Verktyg
 

Bästsäljande cykelverktyg

För cyklister finns det många köp och uppgraderingar att överväga när det handlar om att förbättra och underhålla din cykel. En av de första sakerna du bör tänka på är att skaffa ett verktygsset av bäst kvalitet som kommer att hjälpa dig att spara tid och pengar i framtiden. På Söder Cykel har vi allt du behöver för att hålla din cykel i topptrim när dem rullar på vägarna.

Verktyg för din cykel

Verktyg kan man aldrig få för många av så här kommer du garanterat hitta något som du inte visste att du behövde. Här finns alla typer av verktyg, allt från enkla däckavtagare i plast till specialverktyg för att demontera vevlager. Vill du vara minimalist så skall du satsa på ett multiverktyg - ett verktyg till nästan allt.

Cykelverktyg

En förutsättning för att cykeln ska hålla länge är att underhålla och rengöra cykeln. Genom att investera i egna cykelverktyg kan du både ta hand om din cykel och underhålla den samtidigt som du sparar pengar. Det finns en hel del saker vi är övertygade om att du kan fixa på egen hand genom att ha några få vanliga verktyg till cykeln. De flesta cykelreparationer kan man nämligen fixa med hjälp av en handfull cykelverktyg.

Är du däremot en riktig cykelentusiast som tycker om att fixa cykeln på egen hand så har vi även olika specialverktyg du kan behöva till diverse reparationer. Vi har nämligen massor av olika typer av verktyg till allt från pedaler till bakdämpare. Även fast cyklar skiljer sig åt så finns det flera verktyg som passar till de flesta cyklar oavsett om det är en mountainbike, racercykel eller någon annan cykeltyp.

Cykelverktygen du måste ha!

Som nämnt innan så kommer man långt med en handfull olika verktyg för att åtgärda fel och underhålla cykeln. Dessa verktyg bör du se som en investering och inte som en kostnad eftersom att bra cykelverktyg kan du använda i flera år framöver och du slipper lägga pengar på att ta in cykeln på verkstan. Förutom eventuella specialverktyg som till exempel avdragare så behöver du ofta ha dem flesta av dessa 10 cykelverktyg när du ska meka cykel hemma:

  1. Multiverktyg
  2. Insexnycklar 3-4-5-6 mm
  3. Torxnycklar T25
  4. Kedjebrytare
  5. Pedalnyckel
  6. Däckavtagare
  7. Skruvmejslar
  8. Blocknyckel nr 8
  9. Blocknyckel nr 10
  10. Fika

Köp cykelverktyg online

Vi vet att det här med cykelverktyg kan vara en djungel och ibland vet man knappt vilka verktyg som krävs för att laga cykeln och behöver du hjälp med att välja rätt verktyg för att ditt cykelunderhåll ska bli så bra som möjligt kan du alltid vända dig till Söders cykelexperter eller skicka ett mejl till verkstad@soderscykel.se så svarar man så fort det hinner.

 
Visar 1-65 av 65 objekt
Filtrera på
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.