Ryggsäckar

Ryggsäckar för cyklister

En ryggsäck gör cyklingen smidigare, och har den vätskebehållare gör den också cyklingen lite enklare. Har du dessutom en ryggsäck särskilt anpassad för cykling blir det ännu bättre! Här hittar du ryggsäckar för cykling från välkända varumärken.

Ryggsäck för cykling

Här hittar du cykelryggsäckar som passar utmärkt att ha på sig på cykelturen. Vi har cykelryggsäckar för dig som pendlar och som rymmer allt du behöver för en dag på kontoret till junior-cykelryggsäckar i lite mindre format. Välj mellan slitstarka cykelryggsäckar som klarar av alla typer av väderförhållanden i olika storlekar och i en mängd fina färger som blå, svart, grön och röd.

En cykelryggsäck är smidig att ha med och på sig på sina cykelrundor. Cykelryggsäcken sitter bekvämt på ryggen och där får du plats med de saker du behöver för en dag på jobbet eller utflykten. Vi har ryggsäckar både med och utan vätskebehållare men vi säljer även vätskebehållare löst. Det fiffiga med en ryggsäck med vätskebehållare är att du alltid har vatten nära och behöver inte stanna och kliva av cykeln för att dricka. Här hittar du mängder av olika ryggsäckar i fina, härliga färger som är särskilt anpassade för cykling.

Vi har cykelryggsäckar från välkända varumärken som Shimano, Camelbak Ortileb och BBB.

Visar 1-8 av 8 objekt
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.