Utrustning

 

Personlig Utrustning för Cykling

Välkommen till Söders Cykel – din ultimata destination för att handla personlig cykelutrustning! Oavsett om du är en passionerad landsvägscyklist, en urban pendlare eller en MTB entusiast, har vi allt du behöver för att förbättra din cykelupplevelse. Utforska vårt noggrant utvalda sortiment av cykelhjälmar, cykelkläder och cykelskor med mera från välkända varumärken som är designade för att ge dig komfort, säkerhet och stil.

Cykelhjälmar: Din säkerhet är vår prioritet. Våra cykelhjälmar har senaste Mips skyddet och kombinerar avancerad teknologi med elegant design för att skydda dig på vägarna. Från aerodynamiska modeller för tävlingslopp till robusta hjälmar för mountainbike äventyr eller sköna cykelhjälmar till pendlar-cyklister och självklart ett stort utbud av prisvärda och snygga Mips-hjälmar till den urbana stads-cyklisten, varje produkt är testad för att uppfylla strikta säkerhetsstandarder.

Cykelkläder: Klä dig för framgång med våra högpresterande och snygga cykelkläder. Vårt sortiment inkluderar allt från andningsaktiva cykeltröjor och vindtäta jackor till ergonomiska cykelbyxor och tights. Med fokus på rörelsefrihet och väderbeständighet hjälper våra kläder dig att cykla längre och snabbare, oavsett väder.

Cykelskor: Kraftöverföring och komfort går hand i hand med våra cykelskor. Upptäck vårt sortiment av MTB-skor, Racer-skor, Spinning-skor som ger dig den grepp och stabilitet du behöver, med styva sulor för maximal effektivitet och mjuka innersulor för komfort under långa turer. Välj mellan olika fästsystem som kardborreband, spännen och BOA-snörning för en perfekt passform.

På Söders Cykel är vi engagerade i att hjälpa dig att hitta den perfekta utrustningen som matchar din cykelstil och behov. Besök gärna vår webshop på soderscykel.se och ta ditt cyklande till nästa nivå!

 
Visar 1-100 av 298 objekt
Filtrera på
Kategorier
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.