Cykelväskor

 

Cykelväskor

Här på vår hemsida kan du börja att utforska de bästa priserna från ledande varumärken av olika cykelväskor mountainbike, landsvägs-, el- eller stadscykel som kan fästas eller monteras på ramen, styret, pakethållaren, bagagehållaren, gaffeln och sadeln från märken som Ortilieb, Basil, New Loox, Brooks, Atran Velo, Syncros, Pro med flera. Från robusta och vattentäta sidoväskor till lätta väskor för överröret, har Söders Cykel de förvaringslösningar du behöver!

Olika typer av cykelväskor

Det finns en hel del olika typer av cykelväskor, fler än vad det går att räkna på en hand åtminstone. Flera av våra cykelväskor fungerar bra till mer än bara cykeln. Några av dessa är axelväskor, datorväskor, resväskor, telefonväskor etcetera. Så är du lika mycket på jakt efter en snygg väska till kontoret som ett komplett sett med väskor till din cykelsemester så finner du det här. Det urval av cykelväskorna du hittar hos oss är:

  • Ramväskor
  • Packväskor
  • Sidoväskor
  • Styrväskor
  • Sadelväskor
  • Cykeltransportväskor

Samtliga cykelväskor lämpar sig bra för olika ändamål och innehåll men gemensamt för alla är att dem är praktiska och funktionella. Oavsett om du ska maxa din cykel med packning eller behöver något att frakta din cykel med till cykelsemestern så finns det här hos oss.

Cykelväskor för touring och bikepacking

Det finns cyklar som är anpassade för att få med sig mycket packning, dessa cyklar kallas för touringcyklar. Dessa cyklar rymmer nästintill alla cykelväskor du kan tänkas behöva. Allt från packväskor till ramväskor och sadelväskor. Här kan du maximera din packning och få med allt du behöver för en härlig cykelsemester, tänk bara på att inte överdosera med prylar. Packa bara med dig det du behöver i dina cykelväskor. Kom ihåg att du inte ska på charter i Spanien, några få ombyten kommer du långt med och du undviker onödig last som gör att din cykel blir tyngre.

Ska man däremot ge sig ut i skogen på snåriga stigar och tuff terräng så bör man undvika att lasta cykeln på dess sidor och istället jobba med väskor som går längs cykeln. Genom att göra detta kan du bibehålla cykelns smidighet på ett helt annat sätt. Denna typ av bikepacking innebär att du måste vara ännu mer noga och selektiv med vad du packar med.

Köp cykelväska online eller i butiken i Stockholm

Här på Soderscykel.se hittar du cykelväskor för alla ändamål med olika funktioner och utseenden. Vi har bland annat vattentäta väskor som skyddar dina prylar från regn och smuts och väskor som skyddar din cykel när det är dags för den att bege sig ut på äventyr. Är du osäker på vilka väskor du behöver eller står du i valet och kvalet mellan två väskor och behöver lite bra input så är du alltid varmt välkommen att kontakta våra cykelexperter i kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna att välja ut rätt cykelväskor för dig.

 
Visar 1-45 av 45 objekt
Filtrera på
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.