• SPARA -50 kr
Cykelväska Spectra Strike med AVS
Cykelväska Spectra Strike med AVS
Cykelväska Spectra Strike med AVS
Cykelväska Spectra Strike med AVS
Cykelväska Spectra Strike med AVS
Cykelväska Spectra Strike med AVS

Cykelväska Spectra Strike med AVS

Spectra
C9450379
I lager
1 199 kr 1 249 kr -50 kr
Inkl. moms

Spectra Strike cykelväska med AVS klicksystem

Det här är en praktisk sportväska som rymmer 31 med en design inspirerad av den klassiska bowlingväskan. Den är i ett stryktåligt material och har en förstärkt botten för stabilitet när den fästs med sitt AVS-fäste på pakethållaren som till exempel Crescent Elina. Strike Pronto har AVS klicksystem så att du med ett enkelt handgrepp fäster väskan på din cykel om den har AVS pakethållare och lätt trycker bort den med ett klick.

För dig som har en elcykel! Så finns en separat ficka för ditt elcykelbatteri eller för en vattenflaska. Småförvaring är lätt att hitta med hjälp av en dragkedja. Strike har också ett vattentåligt material som skyddar dina saker från regn och fukt. Reflexdetaljer på väskan gör dig mer synlig i mörker och det medföljande regnskyddet håller innehållet torrt och säkert

Mått: 400x230x340

Rymmer: 31 L

Material: Square PVC / Tarpaulin

Kompatibel med: Pakethållare med AVS fäste

 

Strike Pronto - en praktisk och smart cykelväskan med AVS

Det här är inte bara en praktisk cykelväska, den är en kamrat som håller dina ägodelar trygga under dina cykeläventyr. Den är konstruerad med tanke på både funktionalitet och stil. Den har en snygg och modern design som passar perfekt för den trendmedvetna cyklisten. Dessutom är den tillverkad av högkvalitativt material som kommer att stå emot tuffa väderförhållanden och tuffa tag på cykeln.

Väskan är tillräckligt rymlig (31L) för att rymma alla dina cykelbehov, från små verktyg till första hjälpen-kit, kläder, lunchlådan och mycket, mycket mer. Den har en smart och elegant design som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. 

Så till slut i korthet! Spectra Strike är en fantastisk smart cykelväskan för din tvåhjuliga hoj som är utrustad med (AVS) Atran Velo System . Den är funktionell, snygg och praktisk, precis som cykling alltid borde vara. 

7332982514750
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.