Nihola

 

Nihola Family är en kvalitets lådcykel som tillverkas i Danmark . Lådcykel det perfekt transportmedlet för den miljömedvetna familjens dagliga transporter av sina mindre barn. Har man en Nihola Family lådcykel så bemästrar man alla väder, med ett täckande regnkapell över lådan sitter barnens torrt och säkert på en 2-sits bänk. Allt fler familjer upptäcker fördelarna med en lättcyklad batteridriven Nihola lådcyklel som enkelt tar barnen säkert till förskolan, dagis eller skola, plus att den lastar all shopping och lite till...

Historia

1998 deltog maskiningenjör Niels Holme Larsen på en cykelutställning i hjärtat av Köpenhamn. Dagen efter drog en kritiker från den danska tidningen Politiken slutsatsen att cyklar bara skulle kunna tävla mot bilar när de kunde transportera två barn och livsmedel på samma gång. Efter att ha läst recensionen beslutade Niels att bygga en sådan cykel, vilket resulterade i de nu välkända nihola-cyklarna.

Idag, 18 år efter, utvecklar, producerar, säljer och levererar nihola tjänster på egna trehjulingar för familjer, Rehab / handikapp-, institutionellt och kommersiellt bruk.

Målet och visionen för nihola var då att bli marknadsledare och innovatör på den danska marknaden. Med mer än 10.000 sålda nihola-cyklar i Köpenhamn ensam har detta mål uppnåtts för länge sedan, så Nihola sökte distributörer utanför Danmark och finns nuförtiden även att köpa hos utvalda cykelhandlare i nästan hela Europa och Nordamerika - vi har för närvarande 35 återförsäljare - Välkomna att beställa er Nihola lådcykel från Söders Cykel i Stockholm.

 
Visar 1-8 av 8 objekt
Filtrera på
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.