Cykelhandel i tre generationer sedan 1945

Välkommen till Söders Cykel - en familjeägd företagspärla som har utvecklats till en av Stockholms största cykelaffärer med en egen verkstad.

I dag är det tredje generationen i vår familj som håller i styret, och Roger Harrfors har varit involverad i cykelvärlden ända sedan barndomen. Redan 1945 startade hans farfar den första cykelverkstaden med butiksrörelse, och verksamheten övergick sedan till Rogers pappa som drev den framgångsrikt under många år som Harrfors Cykel och Sport. Nu, med över 75 års cykeltradition, är Roger den tredje generationens cykelhandlare och ägare av Söders Cykel i Stockholm AB, som han grundade 2008.

Besök oss gärna i vår imponerande 700 kvadratmeter stora källarlokal på Sankt Paulsgatan 43, mitt emot Polishuset på Södermalm. Du hittar oss i ett fd bilgarage som har förvandlats till en av Stockholms största cykelbutiker, komplett med en egen cykelverkstad.

Vi är en länk i Sveriges största cykelkedja - Bike Nation. Tillsammans med Team Sportia och Sportringen har vi gått samman för att erbjuda våra kunder ännu bättre service, priser och ett bredare utbud. Att vi är en Bike Nation-butik är din garanti för att få absolut toppklassig kunskap, service och kvalitet!

Vår webbshop - Soderscykel.se har funnits med sedan 2008 och vi skickar beställningar till hela Sverige. Här kan du enkelt och smidigt köpa cyklar och tillbehör till otroligt förmånliga priser för dig själv eller hela familjen. Använd chansen att bli inspirerad av vårt gigantiska sortiment innan du besöker Södermalms största cykelaffär på Sankt Paulsgatan 43. Allt som finns i lager online finns också tillgängligt för köp direkt i vår butik i Stockholm.

Väljer du att handla online på soderscykel.se hittar du tusentals varor från välkända varumärken till schysta priser, inklusive hundratals outletpriser. Vi erbjuder galet snabba leveranser och trygg betalning med Klarna, den största och säkraste betalningsmetoden för e-handel. Klarna ger dig möjligheten att välja mellan förmånlig 30-dagars fakturabetalning, delbetalning och direktbetalning från din bank, eller säker och trygg kortbetalning med Visa, American Express eller MasterCard.

Du hittar du oss i vår stora källarlokal med butik och verkstad på 700 kvadratmeter på Sankt Paulsgatan 43, mitt emot Polishuset på Södermalm i Stockholm. Här finns ett oväntat stort sortiment med allt du behöver för din cykling, från tävlings- och motionscykling till vardagspendling. Välkommen in på ett besök - då har du också möjlighet att känna och klämma på varorna innan du handlar, med förmånliga garantier och service. För varje nytt cykelköp i butiken erbjuder vi fri service och Solid försäkring. Dessutom kan du dela upp ditt köp helt räntefritt via Resurs Bank i butik.

Vi säljer inte billiga cyklar, vi säljer Bra cyklar till billigare pris!

Teamet på Söders Cykel älskar cyklar och anser att vi har ett av världens roligaste och bästa jobb. Du är varmt välkommen till oss för att diskutera cyklar, tillbehör och självklart när du behöver service på din cykel. Med kunskap och passion hjälper vi dig gärna att navigera genom cykeldjungeln!

Vårt uppdrag på Söders Cykel är att vi helhjärtat brinner för tre saker:

  1. Att hjälpa dig att hitta vad du behöver - för att göra ditt cykelliv enklare.
  2. Att erbjuda kvalitetsprodukter från välkända varumärken - för att göra din cykling roligare.
  3. Att erbjuda galet snabb leverans och galet bra service - för att göra dig gladare.

Det låter kanske enkelt, och det är precis så det borde vara. Cykelmarknaden är dessvärre ibland som en djungel, och det kan vara svårt att få rätt råd, information och kunskap. Men vi är här för att ändra på det! Hos Söders Cykel - kan du välja hur du vill handla - i en stor fysisk cykelbutik eller genom vår e-handel med galet snabba leveranser.

Bike Nation - Enjoy The Ride!

Söders Cykel - Soderscykel.se

Sankt Paulsgatan 43 

Stockholm - Sverige

 

Product added to wishlist
Product added to compare.