TRE GENERATIONER CYKELHANDEL SEDAN 1945 

Söders Cykel är ett familjeföretag som med åren har vuxit till en av Stockholms största cykelaffärer med egen verkstad.

Det är nu tredje generationen i familjen som nu håller i styret och Roger Harrfors har skruvat med cyklar sedan han var en liten grabb. Det var hans farfar som redan 1945 startade den första cykelverkstaden med butiksrörelse, som sedermera Rogers pappa tog över och förvaltade i många herrans år med firman Harrfors Cykel och Sport i Enskede. Traditionen har sedan rullat på med full rulle i snart 75 år, Roger är nu den tredje generationen cykelhandlare i familjen med sin rörelse Söders Cykelbutik i Stockholm AB. Välkommen in på besök! Du hittar oss på adressen Sankt Paulsgatan 43 mitt emot Polishuset på Södermalm i ett före detta bilgarage som numera är en av Stockholms största cykelaffärer med egen cykelverkstad.

Vi är en av cykelspecialisterna som ingår i Bike Nation som är Sveriges största cykelkedja, Vi är ett stort antal fristående cykelhandlare som tillsammans med Team Sportia och Sportringen helt enkelt gått ihop för att kunna erbjuda våra kunder ännu bättre service, priser och utbud. Att vi är en Bike Nation butik är din garanti för att kunskap, service och kvalitet är i absoluta toppklass!

Här på hemsidan soderscykel.se med webbutik skickar vi beställningar till hela Sverige. man köper med några klick cyklar och tillbehör lite billigare till dig själv eller hela familjen eller så får man helt enkelt bara lite inspiration och en skön känsla av alla varor i vårt gigantiska sortiment innan man kommer och besöker Södermalms största cykelaffärer på Sankt Paulsgatan 43. Allt som finns i lager på nätet finns också att köpa direkt i Stockholms butiken. 

Väljer man att köpa online i nätbutiken soderscykel.se hittar man tusentals varor från välkända varumärken till onlinepriser och hundratals med outletpriser. Vi har snabba leveranser med säker betalning med Klarna som är den största och säkraste betalningsmetoden för e-handel. Välj mellan Klarnas mycket förmånliga 14 dagars fakturabetalning, delbetalning och direktbetalning från din bank eller säker och trygg kortbetalning med ditt Visa, American Express eller MasterCard.

Kommer du och besöker oss i den fysiska cykelaffären på Södermalm i Stockholm så hittar du oss i vår stora butik och verkstad på 700 kvm med ett schyst sortiment med allt du behöver för din cykling. Välkommen in på ett besök! Då har du också möjligheten att klämma och känna på varorna innan du handlar med bra garantier och service. Här hittar man såklart det mesta av vad hängivna och medvetna cyklister behöver till sin tävlings, motions och vardagscykling, men vi har såklart även lite ögongodis som alla kanske inte behöver men som förgyller vardagen och skapar lite avund hos cykelkompisar. Vid köp av ny cykel i butiken så erbjuder vi dig förutom fri service och Solid försäkring. Du har möjlighet att förmånlig dela upp ditt köp helt räntefritt via Resurs eller med Klarna i Butik.

Vi säljer inga billiga cyklar, vi säljer bra cyklar billigare!

Vi som jobbar på Söders Cykelbutik älskar cyklar och vi tycker själva att vi har ett av världens roligaste och bästa jobb. Du är hjärtligt välkommen in till oss för att snacka cykel eller tillbehör och självklart när du behöver service på din cykel. Med kunskap och passion hjälper vi dig gärna hitta rätt i cykeldjungeln!

Bike Nation - Enjoy The Ride!

Välkommen till oss!

Roger, Douglas, Isak, Daniel, Joacim, Angus och Mikael.

Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.