Sadelstolpar

Sadelstolpar
 

Sadelstolpar

Att hitta rätt sadelstolpe kan vara lite av ett gissel. Det finns en mängd olika dimensioner och mått, vad är det egentligen som passar på just din cykel? Som tur är så är det ganska enkelt – diametern på sadelstolpen måste alltid stämma exakt överens med den gamla stolpen, så plocka fram ett skjutmått och mät, eller leta efter det instansade måttet nedtill på stolpen.

Här hittar du ofta samtliga mått, och med flera olika alternativ beroende på vad du vill ha för offset, längd, material och färg. Sadelstolpar i kolfiber, aluminium och titan, vad det än är du söker så hittar du det som beställningsvara hos Söders cykelbutik i Stockholm.

Köpa sadelstolpe till cykel

Här hittar du en mängd olika sadelstolpar till cykel i olika längder och diametrar. Det finns hundratals olika sadelstolpar till alla typer av cyklar - vi har det flest alternativt så beställer vi hem! Vi har dessutom olika typer av sadelstolpar som dämpade sadelstolpar och dropper post. Materialet på sadelstolpar kan variera men vanligast är aluminium-, titan- och kolfiberstolpar. Oavsett vilken diameter du vill ha på din sadelstolpe, vilket material du vill ha den i, eller vilken längd du söker så hittar du det garanterat här hos oss.

Att välja en sadelstolpe i kolfiber eller en sadelstolpe i titan kan ge lite ökad komfort och självklart en lägre vikt. Om du vill hålla priset nere, så är en sadelstolpe i aluminium perfekt för dig. Du hittar stolpar både med och utan integrerad sadelklämma här, för att passa alla olika modeller av sadel du kan tänkas hitta!

Montera sadelstolpe

Beroende på vilken sadelstolpe du väljer kan du behöva sadelstolpsklamma och ibland sadelstolpsshims. Om sadelstolpen eller ramen är i kolfiber bör du använda monteringsfett eller karbonpasta när du monterar fast sadelstolpen

 
Visar 1-17 av 17 objekt
Filtrera på
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.