Stödhjul

Stödhjul 

När det är dags gör barnen att prova sina egna vingar på cykeln kan det först behövas ett par stödhjul och därefter en Balanspinne. Dessa hjälpmedel bidrar till att barnen lär sig cykla från grunden och samtidigt blir de tryggare och säkrare på sin cykling.

Stödhjul

Det kommer en tid då det är dags för barnen att ta sina första stapplande cykeltramp och för att göra cyklingen mindre stapplande behövs ett par stödhjul. Stödhjulen monteras fast i bultarna i ramen vid bakre hjulet med hjälp av skruvar och fästen. Vi har stödhjul som passar de flesta typer av barncyklar mellan 12 – 20 tum.

Balanspinne

När tiden kommit för att ta bort stödhjulen och barnen ska ta sina första cykeltramp på två hjul kommer en balanspinne väl till hands. Balanspinnen monterar du under sadeln och fungerar som ett hjälpmedel fram till dess att barnen är trygga att cykla helt själv utan hjälp av balansstöd. Alla träningshandtag är ergonomisk utformade så att du på ett bra och bekvämt sätt ska kunna hjälpa barnen att hålla balansen.

Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.