Barnsitsar

En cykelsits för barn är perfekt när hela familjen ska på utflykt eller för att skjutsa till förskolan. Med en bakmonterad sits klarar barn från 9 månader till 22 kg och monteras enkelt på pakethållaren alternativt med hjälp av ett ramfäste. För större barn mellan 5-10 år eller som väger mellan 20-35 kg har vi många kända märken av juniorsitsar att välja på och det passar även för det flesta elcyklar. Med en cykelsits monterad framtill sitter barnet mellan dig och styret och är trevligt för barnet som får bättre utsikt över omgivningen.

Vi på soderscykel.se säljer cykelbarnstolar för både små och större barn. Finns på lager både online i webshop och butiken i Stockholm från varumärken som Hamax, Bobike, Qibbel och Thule Yepp. Vi har även tillbehör och extra fästen till de flesta modellerna

Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.