Barnsitsar

 

Barnsitsar till Cyklar

En cykelsits för barn är perfekt när hela familjen ska på utflykt eller för att skjutsa till förskolan. Med en barnsits monterad baktill på cykeln som skjutsar du säkert och smidigt ditt barn från 9 månader upp till 22 kg. Dem monteras enkelt på pakethållaren alternativt med hjälp av ett ramfäste ihop med en bygel. För större barn mellan 5-10 år eller som väger mellan 20-35 kg har vi ett stort urval av  kända märken av juniorsitsar att välja på och det passar även för det flesta elcyklarna. Med en cykelsits monterad framtill sitter barnet mellan dig och styret och är trevligt för små barn (upp till 15 kg) som får bättre utsikt över omgivningen.

Vi på soderscykel.se säljer cykelbarnstolar för både små och större barn. Juniorsitsar finns i lager både online i webshop och för köp direkt i butiken i Stockholm från varumärken som Hamax, Bobike, Qibbel och Thule Yepp. Vi har även tillbehör och extra fästen till de flesta modellerna

Junior barnsitsar för större Barn (20-35 kg):

Stockholms största sortiment av junior barnsitsar för större barn - Den perfekt lösning när barnet har vuxit ur sin (22kg) plast-barnstol. Du köper dem här online för snabb leverans direkt från vårt lager eller gör du ett besök hos oss i cykelbutiken: Söders Cykel på Sankt Paulsgatan 43 i Stockholm

Bobike Junior Barnsits

Bobike erbjuder en ny smidigare modell Bobike One Junior och så länge lagret räcker så har vi kvar den gamla trotjänaren, den robust modellen Classisc Junior Plus. Båda modellerna säkra junior barnsitsar som är designad för äldre barn i åldern 5-10 år eller med en vikt mellan 20-35 kg. Bobike juniorsitsar har funktionen med fällbart ryggstöd och är tillverkade av högkvalitativt material med justerbara säkerhetsbälten och fotstöd med ekerskydd för att säkerställa en trygg och bekväm åktur för ditt barn.

Qibbel Junior Barnsits:

Qibbel Junior barnsitsar är kända för sin ergonomiska design och höga säkerhetsstandarder med fast rygg. Dessa sitsar är mycket enkla att montera och kan anpassas för att passa olika cykelmodeller. De erbjuder en bekväm och säker åktur för barn i åldern 5-10 år eller som har en vikt mellan 20-35 kg. Det ingår fällbara fotstöd som passar till ramar för dem flesta vanliga cyklarna inklusive elcyklar.

Thule Junior Barnsits:

Thule är välkänt för sina högkvalitativa cykelprodukter, och deras junior barnsitsar är den Holländska juniorsitsen Yepp Junior som till 2024 nu går under varumärket Thule. Deras sitsar är konstruerade för att vara lätta och slitstarka samtidigt som de erbjuder överlägsen komfort och säkerhet för äldre barn. Justerbara fotstöd och mjukt vadderade sittdyna gör cykelturen bekväm för ditt barn.

Guppy Junior Barnsits:

Guppy junior barnsitsar är tillverkade av Polisport som är världens största tillverkare av barnsitsar med fokus på säkerhet och användarvänlighet. Deras juniorsits Guppy har en stabil konstruktion och är utrustade med justerbara fotstöd och säkerhetsbälten för att säkerställa en trygg och stabil åktur för barn i åldern 5-10 år eller med en vikt på 20-35 kg.

Dessa junior barnsitsar från Bobike, Qibbel, Thule och Guppy är alla utmärkta val för föräldrar som vill ge sina äldre barn en säker och bekväm cykelupplevelse. Innan du köper, se till att jämföra funktioner och kompatibilitet för att hitta den bästa sitsen för just din cykel och ditt barns behov.

Barnsitsar för mindre barn upp till 22 kg

Dessa barnsitsar är godkända skjutsa barn i upp till 22 kg

Hamax Barnsitsar:

Hamax erbjuder ett brett utbud av bekväma barnsitsar är godkända för barn upp till 22 kg. Deras sitsar är kända för sin höga säkerhetsstandard och bekvämlighet. Med justerbara fästen och ergonomisk design erbjuder Hamax en trygg och bekväm åktur för ditt barn.

Bobike Barnsitsar:

Bobike tillverkar barnsitsar av hög kvalitet som är designade för barn upp till 22 kg. Deras sitsar är kända för sin robusta konstruktion och moderna design. Med justerbara remmar och mjuka kuddar ger Bobike en säker och komfortabel åktur för ditt barn. Nytt för 2024 är dem finns inte bara i svart utan även med fina färgerna att matcha med din cykelfärg. Dessa passar även perfekt på pakethållaren på dem flesta elcyklar på marknaden.

Dessa barnsitsar från Hamax och Bobike är utmärkta val för föräldrar som söker pålitliga och bekväma lösningar för att transportera sina barn på cykeln. Innan du köper, se till att kontrollera kompatibiliteten med din cykel och att följa tillverkarens rekommendationer för maximal vikt och säkerhet.

 
Visar 1-4 av 4 objekt
Filtrera på
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.