Pakethållare

Pakethållare

För vardagscyklisten och cykelpendlaren så är pakethållare nästan ett måste. Pakethållare är väldigt praktiskt när du ska frakta mindre föremål och något som vanligtvis följer med om du köper en standardcykel. Om du däremot köper en hybrid eller racercykel är det inte lika vanligt att en pakethållare sitter på cykeln och måste därför köpas separat.

Vi har pakethållare från välkända varumärken som Topeak, Spectra, Cavo, Basil, Bontrager, Thule, Crescent, Monark, Nishiki, Scott, Trek och många fler.

Montering av pakethållare

Vi har fast monterade pakethållare, monterade endast i sadelstolpen. Här hittar du dessutom pakethållare som du kan montera både fram och bak på din cykel.

Pakethållare för alla hjulstorlekar

Vi erbjuder givetvis pakethållare för alla hjulstorlekar. Oavsett om du har en 16", 20" 24", 26", 27,5", 28" eller 29"-cykel så hittar du rätt pakethållare till din cykel hos Söders Cykel.

Visar 1-20 av 46 objekt
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.