Racer Herr

Racercyklar | Landsvägscyklar
 

Här hittar du Racercyklar och Landsvägcyklar från Trek och Scott

En racercykel klarar de flesta typer av cykling så länge det rör sig om asfaltbelagda vägar. Har du lite mindre trafikerade vägar runt där du bor kan det vara en njutning att plocka fram racern och ge sig ut på en lite längre tur i glada vänners sällskap, vare sig du bara vill ut och njuta i solen eller om du tränar mer seriöst med ett motionslopp eller något annat i sikte.

Vissa tror kanske att bockstyret på en racer är obekvämt men vi vill påstå att det är det bekvämaste styret av alla om man vill cykla lite längre.

Vi ser även att fler och fler använder racern som pendlarcykel och vill man komma snabbt och smidigt till jobbet är det ett utmärkt val

I din jakt efter en ny racercykel ska du såklart hitta den som passar just dig, din kropp och dina förutsättningar allra bäst, oavsett om det är en dam- eller herrmodell. För att hitta rätt cykel är det många parametrar som spelar in, hur lång underkroppen är i förhållande till överkroppen, om man har problem med nacke och rygg, och oavsett vilken typ av körstil du har eller är ute efter så kommer du ha stora möjligheter att hitta din racercykel eller om du kanske hellre vill kalla den för landsvägscykel det i vårt stora utbud från någon av dem ledande varumärkena som vi är återförsäljare av Trek, Scott och LaPierre.

Här hittar du racercyklar från ledande varumärken som Scott och Trek. Fina landsvägscyklar i kolfiber och aluminium, landsvägscyklar med komfort eller tävling. Vi erbjuder special beställning från marknadens bästa sortiment inom racer från våra kända marknadsledande leverantörer.

 
Visar 1-12 av 12 objekt
Filtrera på
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.