Dam

 

Hybridcykel stor utbud av 

En Hybridcykel är perfekt när du pendlar till vardags eller är ute efter en motionscykel för träning och längre utflykter. Hybridcykeln är en blandning mellan sport och crosscykel ofta med modernare inslag. Racerhybriden har mycket gemensamt med en racer, crosshybriden rullar bra på grus och cityhybriden är praktiskt anpassad för ett liv i staden.

Sporthybrid är precis som det låter en snabb och lättrullad pendlarcykel. En Cityhybrid är istället utvecklade med större fokus på komfort och mindre fokus på träning, motion och tävling! Crosshybriden som även kallas för trekking cykel. Vad skiljer sig en crosshybrid åt ifrån en vanlig sporthybrid? En crosshybrid är utrustad med en dämpad framgaffel som gör att du kan ta dig fram mycket mjukt och behagligt även på grusvägar och motionsstigar. I många fall så är crosshybriden även utrustad däck som har lite grövre dubb och kraftigare gummi för att klara av alla sorters underlag och minimera risken för punktering. Crosshybriden är ett perfekt val för dig som cyklar långa turer på varierat underlag. Man kan säga att crosshybriden är en kombination mellan en mountainbike, stadscykel och racercykel - Crosshybriden är det bästa ifrån tre världar kombinerat i en cykel. Men låt dig inte luras, trots att cityhybriden inte är någon tävlingscykel så kan man cykla överraskande snabbt och ta sig fram otroligt effektivt Komforten från en stadscykel med bromsar och växlar som tillåter snabba stopp för att sedan snabbt få upp farten igen.

Vill man så kan man självklart motionera på en cityhybrid också, men för tävling så rekommenderar vi istället en racerhybrid. Oavsett om du har 5 km, 10 km eller 20 km till jobbet så kan du ta dig fram utan större ansträngning. Cityhybriden har en mer upprätt sittställning som ger dig bättre översikt och ökad bekvämlighet i stadsmiljö. Även däcken är något bredare på cityhybrider, detta gör att du får en mjukare cykling och utan problem kan variera underlag mellan asfalt, kullersten och enklare grusvägar. I vårt sortiment av cityhybrider hittar du även ett flertal cyklar utrustade med alla praktiska tillbehör man kan behöva. Cityhybriden är den i särklass bästa cykeln för dig som söker en lättrullad allround stadscykel med hög komfort och flera praktiska fördelar.

Här hittar du alla olika hybridcyklar från ledande kända varumärken som Crescent, Scott, Trek, Monark och Nishiki. Vi erbjuder ett av marknadens bästa och bredaste sortiment av produkter inom hybridcykel - Köp den online i webshopen eller direkt i Söders cykelbutik i hjärtat av Södermalm i Stockholm - fri service ingår i priset!

 
Visar 1-19 av 19 objekt
Filtrera på
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.