Hybridcyklar

Hybridcyklar online & cykelbutik i Stockholm
 

Den perfekta cykeln för Stockholms stadspuls

Letar du efter en cykel som är både sportig och bekväm? En cykel som kan ta dig fram i stan och på landsbygden? Då är en sportig hybridcykel det perfekta valet för dig.

Tidlöst och trendigt i ett - hybridcyklar eller pendlarcykel, för dig som söker en snabbare cykel med rakt styre och lite flera växlar och som dessutom har stil. Hybrid cyklar är en kombination med ny teknik och komponenter av hög kvalitet som gör cyklingen till ett problemlöst nöje, över tid.

Lätt och rätt rullar du till jobbet på det senaste när det gäller sportcyklar. Snyggare, snabbare och mer i tiden är någonsin är dem här populära pendlarcyklarna. Hitta din favorit bland våra dam och herr modeller som dessutom platsar i vilket vardagsrum som helst. 

Våra grymma hybridcyklar på Söders Cykel i Stockholm är utvecklade och designade med det utvalda komponenter i bästa kvalitet från välkända cykelmärken: Trek - Scott - Crescent - Monark - Nishiki - Skeppshult och Bergamont.

Mångsidig för alla behov

Våra sporthybridcyklar är designade för att möta alla dina behov. Oavsett om du behöver en cykel för pendling, fritidscykling eller träning, så har vi en cykel som passar dig.

Komfort och prestanda

Våra cyklar är utrustade med ergonomiska komponenter och dämpade sadlar för att göra varje tur så bekväm som möjligt. Samtidigt erbjuder de utmärkt prestanda för att hjälpa dig att nå dina mål, oavsett om det är att cykla till jobbet eller att ta en lång cykeltur.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren cyklist, så har vi en cykel som passar dig.

Välj mellan onlineshopping och butiksbesök. Vi erbjuder dig två sätt att köpa din cykel:

Onlineshopping: Beställ din cykel online och få den levererad direkt hem till dig eller kom och hämta ut den fraktfritt i butiken.

Butiksbesök: Besök vår stora butik i Stockholm och prova cyklarna, få personlig rådgivning från vårt kunniga team och upplev mångsidigheten hos våra cyklar.

Här är några smarta cykeltips för Stockholm:

Lär dig de vanligaste cykelrutterna i staden. Det finns många bra cykelvägar i Stockholm, så det är smart att lära sig de vanligaste rutterna för att undvika trängsel och köer.

Köp ett extra cykellås. Det är viktigt att låsa din cykel när du stannar för att fika eller parkerar och inte använder den.

Klä dig rätt och bekvämt. Du kommer att cykla mycket i Stockholm, så det är viktigt att klä dig bekvämt. För det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder - eller hur?

 
Visar 1-38 av 38 objekt
Filtrera på
Kategorier
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.