• -1 000,00 kr
BikeID Diamond 2 Chrome
BikeID Diamond 2 Chrome

BikeID Diamond Chrome

2103151518833
Fåtal kvar i lager
9 995,00 kr 10 995,00 kr -1 000,00 kr
Inkl. moms

BikeID Diamond Special i krom.

Den här snygga BikeId cykel finns att se i några fåtal olika versioner med priser mellan 7995-9995. Vi har byggt ihop Diamond ramar utrustade med riktigt bra komponenter och med mycket bättre hjul än originalet hade som standard.

BikeID säljes endast i butiken.

Du kan se dem live i Stockholms butiken - först till kvarn...

Nu har vi endast en BikeID cykel kvar som vi har utrustat med ett set riktigt bra italienska flipflop hjul pris 9.990 prissänkt till 8.990

Finns även kvar en kromad Diamond ram med gaffel och vevparti för 4000 kr för den som vill bygga sin BikeID med egna favorit tillval

 

Med sina banbrytande och stilfulla designs hade BikeID verkligen slagit an en ton som både cykelentusiaster och casual cyklister kan uppskatta. Här i din favorit cykelaffär på Söder har vi nu ett fåtal olika BikeID kvar i sortimentet.

Deras cyklar är som skapta för Stockholms gator och torg – smidiga och tåliga för de kuperade backarna och samtidigt eleganta nog för en avkopplande cykeltur längs vattnet. Oavsett om du är en erfaren pendlande cyklist eller en nybörjare som vill utforska Stockholm på två hjul, så har BikeID definitivt något som kommer att få ditt hjärta att bulta av cykelglädje.

Så, kära kund, om du letar efter en cykel som inte bara tar dig från punkt A till punkt B, utan också sätter ett leende på ditt ansikte, så är en BikeID-cykel det självklara valet. Kom in i vår butik på Södermalm och upplev dessa mästerverk i cykeldesign personligen, eller bläddra igenom vårt webbutbud och låt BikeID föra dig på en oförglömlig cykelresa!

Glöm inte att varje trampa du tar på din nya BikeID-cykel inte bara tar dig närmare din destination, utan också närmare ditt nästa äventyr. Så varför vänta? Låt oss hjälpa dig att välja din perfekta BikeID-cykel redan idag!

500015740
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.