• SPARA -2 000 kr
BikeID Diamond Chrome
BikeID Diamond 2 Chrome
BikeID Diamond Chrome
BikeID Diamond Chrome
BikeID Diamond Chrome
BikeID Diamond 2 Chrome
BikeID Diamond Chrome
BikeID Diamond Chrome

BikeID Diamond Chrome

2103151518833
Fåtal kvar i lager
8 995 kr 10 995 kr -2 000 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

BikeID Diamond Special i krom.

Den här snygga BikeId cykel finns att se i några fåtal olika versioner med olika specifikationer och priser. Vi har byggt ihop Diamond ramar utrustade med riktigt bra komponenter och med mycket bättre hjul än originalet hade som standard hjul.

BikeID säljes endast i butiken.

Du kan se de i Stockholms butiken - först till kvarn...

Nu har vi endast en BikeID cykel kvar som vi har utrustat med ett set riktigt bra italienska flipflop hjul

Vi har även kvar en kromad Diamond ram med gaffel och vevparti för 4000 kr för den som vill bygga sin BikeID med egna favorit tillval

Obs! Bilderna är bara några exempel på några olika BikeId byggen vi gjort (Cykel till salu finns att skåda i fysiska butiken)

 

Bike ID är en tuff singlespeed stadscykel med Flip Flop för den som vågar...

Med sina banbrytande och stilfulla designs hade BikeID verkligen slagit an en ton som både cykelentusiaster och casual cyklister kan uppskatta. Här i din favorit cykelaffär på Söder har vi nu ett fåtal olika BikeID kvar i sortimentet. Deras cyklar är som skapta för Stockholms gator och torg – smidiga och tåliga för de kuperade backarna och samtidigt eleganta nog för en avkopplande cykeltur längs vattnet. Oavsett om du är en erfaren pendlande cyklist eller en nybörjare som vill utforska Stockholm på två hjul, så har BikeID definitivt något som kommer att få ditt hjärta att bulta av cykelglädje.

Så, kära kund, om du letar efter en cykel som inte bara tar dig från punkt A till punkt B, utan också sätter ett leende på ditt ansikte, så är en BikeID-cykel det självklara valet. Kom in i vår butik på Södermalm och upplev dessa mästerverk i cykeldesign personligen, eller bläddra igenom vårt webbutbud och låt BikeID föra dig på en oförglömlig cykelresa!

Glöm inte att för varje tramptag du tar på din nya BikeID-cykel inte bara tar dig närmare din destination, utan också närmare ditt nästa äventyr. Så varför vänta? Låt oss hjälpa dig att välja din perfekta BikeID-cykel redan idag!

500015740
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.