Mountainbike

Mountainbikes - Cykelbutik i Stockholm
 

Upptäck äventyret med en Mountainbike! Köp online eller i vår stora cykelbutik på Södermalm i Stockholm.

Du hittar vår cykelbutik i hjärtat av Södermalm och i storstadpulsen - Söders Cykel i Stockholm presenterar här stolt vår senaste kollektion av mountainbikes – skapade för att ta dig till ditt cykeläventyr för nya höjder och ringlande stigarna, bokstavligen!

Varför handla din MTB hos oss?

1. Kvalitet för dina äventyr:

Varje mountainbike i vår kollektion är noggrant utvald för att säkerställa toppkvalitet och prestanda. Vi förstår att ditt äventyr kräver pålitlighet, och våra mountainbikes levererar varje gång. Mountainbiken är förmodligen en av dem vanligaste cykeltyperna i Sverige. Den används av juniorer och vuxna som cyklar i skogen till jobbet eller plugget, eller helt enkelt av dem som vill ha en riktigt tuff cykel i stan!

2. Frihet att välja:

Bläddra igenom vårt omfattande utbud online eller utforska dem personligen i vår butik. Här finner du ett stort utbud av mountainbikes från de stora tillverkarna såsom Scott och Trek. Oavsett om du föredrar bekvämligheten av att handla hemifrån eller vill känna på cykeln själv, ger vi dig friheten att välja. Vi har alla typer av MTB's du kan tänka dig - hardtails, heldämpade, fatbikes, enduro, trail mm. Vi har även så kallade damspecifika mountainbikes. För dig som vill ha lite assistans när du cyklar så har vi dessutom el-mountainbikes som ger dig den där extra pushen i åkningen.

3. Experter för dem blivande stigfinnarna:

Vill du börja med terrängcykling, men vet inte var du ska börja? Det finns en rad med olika sätt att cykla i terrängen och vi är här för att hjälpa dig att välja rätt mountainbike för ditt sätt att cykla, där du vill cykla. De vanligaste mountainbike typerna, stig och XC, kan antingen vara heldämpade, med dämpare både fram och bak, eller hardtail, utan bakdämpning. Kom in på ett besök till oss i cykelbutiken för att klämma och känna på din nästa hoj!

Online eller Butik - Vad passar dig Bäst?

Online Shopping:

Sök och köp din mountainbike smidigt från bekvämligheten av ditt hem. Vi erbjuder detaljerade produktbeskrivningar och högkvalitativa bilder för att ge dig en nära upplevelse av varje cykel. Snabb leverans direkt till din dörr.

Butiksupplevelse:

För de som föredrar en hands-on upplevelse, välkomnar vi dig varmt till vår butik på Södermalm, Stockholm. Känn på cyklarna, testa dem och få personlig rådgivning från vårt vänliga team. Upplev cykelköp på ett nytt sätt!

Oavsett om du väljer att klicka hem en cykel från webshopen eller väljer att besöka oss personligen, lovar vi en oslagbar kombination av kvalitet, service och passion för att göra ditt mountainbike-äventyr minnesvärt.

Välkommen till Söders Cykel - där varje stig blir en berättelse och varje cykeltur blir en äventyrsresa!

 
Visar 1-41 av 41 objekt
Filtrera på
Kategorier
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.