• SPARA -1 000 kr
MTB | Scott Aspect 760 EQ
MTB | Scott Aspect 760 EQ

MTB | Scott Aspect 760 EQ

286353-010
Slut i lager
8 995 kr 9 995 kr -1 000 kr
Inkl. moms

Scott Aspect 760 EQ

Oavsett om du föredrar att cykla i skogsterräng, på jämn grusväg eller bara till närmaste fotbollsplan, är den pålitliga Scott Aspect 760 EQ redo att följa med dig. Denna prisvärda mountainbike är utrustad med kraftfulla bromsar och är speciellt framtagen för glada amatörer som trivs på grusvägar och skogsstigar. Om du cyklar på varierande underlag där asfalt inte är huvudsträckan, är den här cykeln ett utmärkt val. Eller varför inte kalla den för den ultimata hojen för att ta dig till plugget?

Vägen till framgång med Scott 760 EQ

  • Slitstarka och smidiga aluminiumram (6061 Custom Tubing) med intern kabeldragning
  • Dämpad framgaffel från Suntour (XCE28) med 100 mm slaglängd för ökad komfort
  • Beprövad 2x-drivlina med 16 växlar från kvalitetssäkra Shimano (Altus/Tourney)
  • Hydrauliska skivbromsar från Tektro för effektiv bromskraft i alla förhållanden
  • Robusta 27,5-tums hjul med 2,4" breda däck från Kenda (Booster) för utmärkt framkomlighet
  • EQ - Utrustad med robusta skärmar och stöd från Syncros redan från start

Storlek: M 168-179, L 177-190.

 

Dämpad framgaffel och 16 Shimano växlar!

Denna modell är utrustad med en dämpad framgaffel från Suntour (XCE28) med 100 mm slaglängd, vilket inte bara ger ökad komfort utan också förbättrad framkomlighet på mindre gynnsamma underlag. Dessutom har cykeln en pålitlig drivlina från Shimano (Altus/Tourney) med 16 växlar, kombinerat med komponenter som erbjuder gedigen funktion till ett mycket prisvärt pris. Visst, det är kanske inte professionell klass på alla delar, men dess funktionalitet är helt felfri och komponenterna är robusta. Visst, de kan väga lite mer och kanske inte ha samma exakthet, men för dig som främst vill ha en pålitlig cykel för resorna till och från skolan är den mer än tillräcklig.

Snabba 27,5-tums hjul som är redo för nya äventyr!

Allt rullar på ett par robusta 27,5-tums hjul med 2,4-tums breda däck från Kenda, som alltid ställer upp när det är dags för nya äventyr. Den här hjulstorleken erbjuder det bästa av två världar genom att kombinera 29-tummarnas utmärkta rullförmåga och framkomlighet med 26-tummarnas smidighet och stabilitet. Dess förmåga att prestera i högre hastigheter kompletteras med effektiva hydrauliska skivbromsar, vilket minskar behovet av underhåll och ger dig kraftfull bromsverkan året om, oavsett väderförhållandena. Vare sig det är lerigt, regnigt, slaskigt eller dammigt i spåren är dessa hjul redo för utmaningen."

50005439
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.