Standardcykel

Köpa cykel i Stockholm - Välkommen till Söders största cykelbutik
 

Smidiga och eleganta standardcyklar för alla behov

Är du trött på att trängas i tunnelbanan? Letar du efter ett miljövänligt och bekvämt sätt att ta dig runt i Stockholm? Då är en klassisk standardcykel det perfekta valet för dig!

En klassisk standardcykel har ofta en mer upprätt och bekväm sittställning. Cykeln är vanligtvis utrustad med fotbroms och en handbroms till framhjulet. En standardcykel säljs vanligtvis fullt utrustad så när man köper en standardcykel brukar man endast behöva komplettera sitt köp med ett extra lås och en cykelhjälm. Standardcyklarna hos Söders Cykel i Stockholm finns i olika modeller som damcykel, herrcykel eller unisex-modell. Damcyklar är oftast utrustade med stor cykelkorg fram. Herrcyklar har en ramstorlek som är lite större stängd ram och finns ofta tillverkad ofta i olika ramstorlekar. En öppen cykelram av unisex-modell är en standardcykel som är precis vad den heter och är tänkt som en urban hoj till både killar och tjejer.

Bekväma Damcyklar 

En klassisk damcykel passar alldeles utmärkt för vardaglig cykling.  En vanlig damcykel ska vara praktisk att använda och bekväm att cykla med. Cyklingen ger dig dessutom din vardaglig motion och spar både på din ekonomi och på miljön. Hos oss i cykelbutiken på Södermalm i Stockholm hittar du damcyklar med hög kvalitet. Allt från riktiga klassiker med upprätt och bekväm sittställning och breda däck till lite sportigare och snabbare damcyklar.

Citycyklar

Med en pålitlig och lättskött citycykel sitter du garanterat bekvämt. De fungerar precis lika bra i stadstrafiken som på cykelutflykten med barnen. Dammodellernas låga insteg gör det dessutom enkelt att kliva av och på oavsett kläder eller fysik. Väljer du denna typ av cykel så får du en vän att lita på i alla väder. Din citycykel är komplett utrustad, har fotbroms, korg och en pakethållare ofta med smarta AVS fästen för väskor och korgar som kan sättas på med ett klick. Sätt på en barnstol eller häng på en kärra när du vill skjutsa till dagis eller för att fixa fredagshandlingen. Du behöver inte vara orolig att ta packa för mycket, en citycykel rymmer det mesta!

Tidlös design och modern kvalitet

Våra standardcyklar kombinerar den tidlösa designen av klassiska cyklar med modern kvalitet. Varje modell är noga utformad för att erbjuda en bekväm och pålitlig cykelupplevelse, oavsett om du pendlar genom staden till jobbet eller tar en avkopplande cykeltur på fritiden.

Smidigt växelsystem

Våra standardcyklar finns ofta med 3 eller 7 växlar som för det alla flesta är den perfekta balansen mellan enkelhet och funktionalitet. Oavsett om du väljer en avkopplande damcykel som tar dig från A till B eller en sportigare variant för en lite mer utmanande rutt, ger det smidiga integrerade Nexus växlar för optimal anpassning till din cykeltur.

Elegant design och solid konstruktion

Våra standardcyklar omfamnar de klassiska cyklarnas estetik samtidigt som de bygger på moderna konstruktioner. Varje modell är skapad med precision för att ge dig en stilfull cykelupplevelse som varar genom åren.

Klassiska standardcyklar

Våra klassiska cyklar är välkända fabrikat tillverkare i högsta kvalitet:

Skeppshult - Svensk kvalitet som är gjordnära i Småland.

Monark - Cykelfabriken i Varberg.

Crescent - Sveriges kändaste cykelmärke.

Skanstull - Vårt egna cykelmärke i Bike Nation.

Välj mellan att köpa cykel i butiken eller klicka hem direkt i webshopen.

Vi erbjuder dig två sätt att köpa din klassiska standardcykel

Onlineshopping: Beställ din cykel online och få den levererad direkt hem till dig eller kom och hämta den fraktfritt i butiken

Butiksbesök: Besök vår butik i Stockholm och prova cyklarna, få personlig rådgivning och upplev den tidlösa skönheten hos våra standardcyklar.

Här är några smarta cykeltips för Stockholm:

Lär dig de vanligaste cykelrutterna i staden. Det finns många bra cykelvägar i Stockholm, så det är smart att lära sig de vanligaste rutterna för att undvika trängsel och köer.

Köp till ett extra cykellås. Det är viktigt att låsa fast din cykel när du stannar för att fika eller parkerar den när du inte använder den.

Kläd dig rätt och bekvämt. Du kommer att älska hur snabbt och bekvämt det är att cykla i Stockholm, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren cyklist, så har vi en klassisk standardcykel som passar dig.

Här hittar du din urbana drömcykel

Börja gärna med att kolla in cyklarna på hemsida: soderscykel.se eller upplev ett oväntat besök i vår stora cykelbutik i Stockholm och handla direkt av det enormt fina sortiment redan idag.

 
Visar 1-64 av 64 objekt
Filtrera på
Kategorier
Pris
kr kr
Varumärke
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.