• SPARA -900 kr
Hybridcykel | Trek FX 2 Disc Stagger
Hybridcykel | Trek FX 2 Disc Stagger
Hybridcykel | Trek FX 2 Disc Stagger
Hybridcykel | Trek FX 2 Disc Stagger
Hybridcykel | Trek FX 2 Disc Stagger
Hybridcykel | Trek FX 2 Disc Stagger
Hybridcykel | Trek FX 2 Disc Stagger
Hybridcykel | Trek FX 2 Disc Stagger

Hybridcykel | Trek FX 2 Disc Stagger

5258290
Finns i lager
7 900 kr 8 800 kr -900 kr
Inkl. moms

Trek FX 2 Disc Stagger

FX 2 Disc Stagger (dam) är en tilltalande och mångsidig hybridcykel med sportig ram i stagger stil, som är enklare att stiga på och av. Träna, pendla eller cykla enbart för nöjes skull med ett många växlar, pålitliga hydrauliska skivbromsar som gör att du kan stanna på fläcken och massor av förbereda fästen för olika tillbehör som till exempel skärmar, stöd, vattenflaska och pakethållare om du är i behov av dem.

Det här är rätt cykel för dig

När du vill ha en enda cykel som du kan använda för motionscykling, pendling eller bara glida runt, och du vill ha den säkra känsla som man får med skivbromsarnas suveräna bromskraft i alla väder.

Inbyggd teknik

Lättviktsram i aluminium med stagger geometri som gör det lättare att sitta upp och av, hydrauliska skivbromsar för vädersäker bromskraft, Shimano-drivlina med 18 växlar och ett stort växelområde som låter dig behålla kadensen samt monteringsfästen för all utrustning du behöver!

Slutord

FX 2 Disc Stagger är en tilltalande och mångsidig hybridcykel som presterar på motionslopp och shoppingrundor likaväl som på den dagliga jobbpendlingen. Den har oändliga alternativ för tillbehör, men det som verkligen är utmärkande är skivbromsarna som har en otrolig bromskraft i alla väder.

FÄRG:

Satin Lithium Grey

STORLEKAR

S-M-L: Kroppslängd i cm / Beninnerlängd i cm.

S: 155-165 / BI 72-78  |  M: 165-175 / 77-83  |  L: 175-188 / 82-88

Storlek
  • M
  • L

 

Trek FX2 – Prisvärd pendlarcykel i toppklass

Hos oss på cykelbutiken på Södermalm i Stockholm förstår vi vikten av att hitta den perfekta följeslagaren för dina dagliga äventyr, och FX2 är svaret på dina önskningar.

Med sin eleganta design och smarta funktioner är Trek FX2 en cykel som sticker ut i mängden. Dess snygga ram och detaljer ger inte bara en estetiskt tilltalande look, utan är också utformade för att ge dig en bekväm och ergonomisk sittställning. Det betyder att du kan njuta av varje resa utan att kompromissa på komforten.

En av de främsta anledningarna till att Trek FX2 är den ultimata pendlarcykeln är dess mångsidighet. Den klarar av stadens gator lika enkelt som grusvägar eller cykelbanor. Med lättrullande däck och en smidig växelgrupp blir varje tramp nedför gatan en ren fröjd. Och när du stöter på en liten utmaning, tar FX2 dig där du behöver vara utan att svettas i onödan.

Vad som verkligen sätter FX2 på kartan som en toppklassig pendlarcykel är dess pålitlighet. Byggd med Trek's kvalitet och erfarenhet i åtanke, kan du lita på att FX2 kommer att vara din pålitliga följeslagare på lång sikt. Och när du kombinerar detta med vår expertis på cyklar och vår passion för att hitta den perfekta cykeln för dig, får du en oslagbar kombination.

Så om du letar efter en pendlarcykel som gör varje resa till en njutbar och smidig upplevelse, leta inte längre än Trek FX2. Kom förbi vår butik på Södermalm och upptäck själv varför FX2 är den ultimata följeslagaren för dina dagliga äventyr. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta FX2 som kommer att följa med dig genom stadens gator med stil och lekfullhet. Välkommen in och låt dina pendlingsresor ta en helt ny vändning med Trek FX2!

Fem punkter varför du kommer du att gilla den.

  1. Ramen i damcykelmodell (stagger) gör det lika enkelt att sitta upp och trampa iväg som att stiga av när du har cyklat klart
  2. Om du lägger till DuoTrap S kan du parkoppla FX och din telefon och spara träningsdata i din favoritapp
  3. Vajrarna är invändigt dragna vilket både skyddar dem från vädrets makter och bidrar till cykelns smäckra utseende
  4. Det är en enkel match att montera pakethållare, cykelstöd, skärmar, lampor m.m!
  5. Precis som varje Trek-hybrid har den tryggheten av livstidsgaranti och ett stort återförsäljarnät.

RAM: Alpha Gold Aluminum, Midstep-design, DuoTrap S-kompatibel, invändig vajerdragning, Flat Mount-skivbroms, monteringsfästen för pakethållare och skärmar, 135 x 5 QR

GAFFEL: FX aluminium, Flat Mount-skivbroms, pakethållarfästen, 405 mm axel till krona, ThruSkew 5 mm QR.

BROMSAR: Tektro HD-R280 hydraulisk skivbroms, Flat Mount, 160 mm skiva

VIKT: 11,6 kg

FÖR FULLSTÄNDIG SPECIFIKATION OCH MER INFO KLICKA HÄR FÖR LÄNK TILL TREK HEMSIDA

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan föregående meddelande ändra produktinformationen på denna , webbplats, t.ex. information om utrustning, specifikationer, modeller, färger, material och pris. Rabatt- och kampanjpriser gäller inte förmånscyklar

601842568934
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.