• SPARA -20 kr
Frampakethållare AtranVelo Front Base 28" AVS Svart
Frampakethållare AtranVelo Front Base 28" AVS Svart
Frampakethållare AtranVelo Front Base 28" AVS Svart
Frampakethållare AtranVelo Front Base 28" AVS Svart
Frampakethållare AtranVelo Front Base 28" AVS Svart
Frampakethållare AtranVelo Front Base 28" AVS Svart

Frampakethållare AtranVelo Front Base 28" AVS Svart

4630-0548-01
I lager
379 kr 399 kr -20 kr
Inkl. moms

Frampakethållare Atran Front Base AVS i svart aluminium som är lätt att installera. En perfekt pakethållare för montering framtill på din cykel när man vill komplettera med praktiska tillbehör från vårt stora AVS sortimentet, det finna att välja på korgar, lådor och väskor mm

  • Färg: Svart 
  • Vikt 480 g
  • Stag L 395 mm (28") med 10 mm håldiameter
  • Lykthållare på staget
  • För infästning i hjulaxlar med muttrar.
  • Inklusive ett fäste övre hålet i framgaffel
  • B 12 L 24 cm
  • Lastkapacitet 10 kg

 

Atran Velo AVS frampakethållare

Detta är den ultimata följeslagaren för din cykel. Det här är inte bara en vanlig pakethållare; det är en perfekt kombination av funktionalitet och stil. Den är tillverkad med omsorg och precision för att möta dina behov som cyklist och samtidigt ge din cykel en extra touch av elegans.

Med Atran Velo AVS frampakethållare kan du enkelt transportera dina ägodelar med stil och bekvämlighet. Den har en stabil och pålitlig design som säkerställer att dina saker förblir säkra under hela din cykeltur. Dess AVS-system gör det enkelt att fästa och lossa olika tillbehör, såsom korgar och väskor, vilket ger dig mångsidighet och flexibilitet i hur du använder din pakethållare.

Denna pakethållare är inte bara praktisk utan även estetiskt tilltalande. Den har en modern och snygg design som kompletterar din cykels utseende utan att kompromissa med funktionen. Och när det kommer till installationen, behöver du inte vara en tekniknörd för att få den på plats. Den är enkel att montera och kommer med alla nödvändiga fästmaterial.

Så, om du vill ha en frampakethållare som är både funktionell och snygg, är Atran Velo AVS ett utmärkt val. Det är det perfekta tillbehöret för din cykel och kommer säkert att göra din cykeltur ännu mer bekväm och behaglig. Och visst kan vi inte låta bli att säga att den kommer att göra din cykel ännu snyggare – för vem säger att praktiskt måste vara tråkigt?

Atran Velo AVS frampakethållare är inte bara en vanlig pakethållare; den är din cykels bästa vän när det gäller att bära dina ägodelar med stil och komfort. Den här pakethållaren är mer än bara praktisk; den är en perfekt kombination av funktionalitet och elegans.

Med Atran Velo AVS frampakethållare kan du enkelt transportera dina saker medan du cyklar genom Stockholm. Den är designad med AVS-systemet, vilket gör det möjligt att enkelt fästa olika tillbehör som korgar och väskor. Det innebär att du kan anpassa din pakethållare efter dina behov och göra din cykeltur ännu bekvämare.

Denna pakethållare är inte bara praktisk utan även stilfull. Den har en modern och elegant design som kommer att ge din cykel en extra touch av sofistikation. Dessutom är den enkel att montera, så du behöver inte vara en cykelexpert för att få den på plats.

Så, om du vill ha en pakethållare som är både funktionell och snygg, är Atran Velo AVS det perfekta valet för din cykel. Den är redo att följa med dig på dina cykeläventyr i Stockholm och kommer definitivt att göra intryck på dina vänner. Vem sa att praktiskt inte kan vara snyggt?

Atran Velo AVS frampakethållare är det perfekta tillbehöret för din cykel. Den är designad för att göra din cykeltur både praktisk och elegant. Med den här pakethållaren kan du enkelt transportera dina ägodelar med stil och bekvämlighet.

Det speciella med Atran Velo AVS är dess AVS-system, som gör det enkelt att fästa olika tillbehör som korgar och väskor. Det ger dig flexibilitet att anpassa din cykel för olika ändamål. Oavsett om du ska handla, transportera arbetsväskor eller bara ta med dig picknickutrustningen, så har du allt du behöver.

Men Atran Velo AVS är inte bara praktisk, den har också en snygg och modern design som kompletterar din cykels utseende. Den är tillverkad med noggrannhet och hållbarhet i åtanke, så du kan vara säker på att den kommer att hålla länge.

Så, om du vill göra din cykeltur ännu mer bekväm och stilfull, är Atran Velo AVS frampakethållare det rätta valet. Den är en pålitlig följeslagare som kommer att göra din cykelupplevelse ännu bättre. Och visst kan vi tycka att det är ett måste för alla cykelentusiaster!

50001904
No reviews

Du kanske också gillar

Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.