Bobike junior barnsits 35 kg
Bobike junior barnsits 35 kg

Barnsits Bobike Classic Junior Plus 20-35KG Version 3

BO1230047
Slut i lager
1 399 kr
Inkl. moms

Bobike Junior Classic Plus 3.0

Bobike Junior Classic 3.0 barnsits är enklare att montera med sitt nya boxfäste för ramen, den har fått en ny skönare stoppning i sittdyna och ryggstöd och så har den ett helt nytt ekerskydd med praktiskt fällbara fotpinnar.

Bobike Junior barnsits för lite större barn upp till 35 kgSitsen är utrustad med stoppade dynor i ett vattenavvisande material för skönaste komfort. Vi på Söders Cykel levererar den helt nya uppdaterade Bobike Junior version 3.0 i svart färg och med ett nytt säkert original ekerskydd med fällbara fotpinnar. Barn från 6 år sitter säkert fastspänd i sitsen med ett midjebältet för att inte resa sig upp under cykelturen. När du inte har barnet med dig på cykelturen, så kan Bobike Junior Classic mycket lätt och snabbt vikas ihop till en platt lasthållare med ett integrerad fästbygel för att tex lasta en väska eller med det nya boxfästet kan du nu välja att helt enkelt mycket lättare lyftas bort och cykla utan barnsits.

Bobike original förpackning innehåller:

 • Bobike Junior Classic Plus version 3.0
 • Rambox med bygel för fäste till runda ramar mellan 28-40 mm diameter.
 • Två justerbara låsenheter till fäste av sitsens ramstag för runda och ovala ramar mellan 10-25mm.
 • Två fällbara fotpinnar.
 • Justerbart midjebälte monterat.
 • En insexnyckel (hex) till monteringen.
 • Internationell användarhandbok med bilder för montering

Klassiska junior barnsits som har utgått hos Bobike - Finns kvar så länge lagret räcker.

Det finns nu en ny modernare modellen av barnsits för större barn -Bobike One Junior 

Här har nu en länk till hjälp att köpa den nya modellen av Bobike One Junior barnsits till barn som väger upp till 35 kg

https://soderscykel.se/hem/13991-32638-barnsits-bobike-one-junior-20-35-kg.html#/144-farg-svart

 

Barnstol till större barn 6-10 år.

Bobike Junior Classic version 3.0 är en perfekt barnsitsen för dig som har större barn mellan 6-10 år upp till 35 kg som vuxit ur den klassiska cykel barnstol i plast. Cykelsitsen har en väldigt robust kvalitet och passar för cyklar*.

Köp Bobike Junior barnsits till större barn direkt i butiken på Sankt Paulsgatan 43 eller klicka hem den online i vår webshop soderscykel.se 

Barnstolen passar på nästan alla 26-28 tums cyklar som är lämpliga och har en traditionell klassisk design med diameter på sadelröret mellan 28-40mm. En sexkantsnyckel (Hex) och Bobike internationella bruks- och monteringsanvisning med bilder medföljer för rätt användning och montering av produkten. Bobike Classic Junior är en allround barnsits som kan montera på nästan alla cyklar* med eller utan pakethållare (max 165mm bred).

Obs! Den här sitsen passar inte för Elcyklar som har ett batteri integrerat i pakethållaren eller för Ecoride Ambassador samt alla andra cyklar som inte har ram med klassisk bakstag i triangel eller har ramar som triangulära eller fyrkantiga och ramar i kolfiber. Då rekommenderar vi i stället någon av våra andra alternativ på junior barnsitsar (se länkarna nedan) till Qibbel och Yepp junior barnsitsar. 

Bobike original förpackning innehåller:

 • Bobike Junior Classic Plus version 3.0 i svart
 • Rambox med bygel för fäste till rundram mellan 28-40 mm diameter.
 • Två justerbara låsenheter för ramar mellan 10-25mm till sitsens stag till den bakre delen av ramen
 • Två fällbara fotpinnar.
 • Justerbart midjebälte monterat.
 • En insexnyckel till monteringen.
 • Internationell användarhandbok med bilder för enkel montering.

*Det finstilta i klartext: Denna cykel barnstolen är en juniorbarnsits från Bobike är endast lämplig för barn över 6 år som väger max 35 kg och är minst 110 cm långa, barnet ska utan hjälp kunna sitta och hålla balansen i sitsen under en cykeltur. Den totala vikten av cyklisten och barnet får inte överskrida cykelns maximalt tillåtna lastvikt. Junior barnsitsen får endast monteras på en cykel som är lämplig för att klara av extravikten. Det är mycket viktigt att justera sätet och dess delar korrekt för att uppnå optimal bekvämlighet och säkerhet för barnet. Det är också viktigt att se till att sätet inte lutar framåt så att barnet inte tenderar att glida ur sitsen dvs att ryggstödet lutar något bakåt. Denna barnsits för cykel får inte monteras på fulldämpade cyklar. Denna barnsits får inte monteras på motorfordon som mopeder och Scootrar. Är du osäker eller vill ha mer information om Bobike Junior 20-35 kg klassiska barnsits är lämplig för eller om den passar för universal montering på just din cykel så kan du alltid kontakta vår kundtjänst på epost eller telefon.

5604415123740
No reviews

Du kanske också gillar

Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.