• −25%
Shimano Alfine SG-S700 Smörjolja

Shimano Alfine SG-S700 Smörjolja

Y1309848B
I lager
179,25 kr 239,00 kr -25%
Inkl. moms

Shimano SG-S700 är smörjoljan för Alfine nav och body, volym 50 ml


 

Shimano Alfine SG-S700 Smörjolja är en speciellt framtagen smörjolja som används för att smörja växelnavet Shimano Alfine SG-S700. Denna smörjolja är utformad för att ge optimal smörjning och skydd för navet och dess rörliga delar.

Smörjoljan är särskilt utvecklad för att hantera de krav som ställs på växelnavet och för att säkerställa dess långvariga prestanda. Den har utmärkt smörjningsegenskaper och motstår slitage, vilket hjälper till att minska friktion och förhindra skador på navets komponenter.

För att applicera smörjoljan på Shimano Alfine SG-S700, börja med att rengöra navet och dess komponenter noggrant för att avlägsna smuts och gammal olja. Sedan kan du applicera smörjoljan på de rörliga delarna, såsom kugghjul och axlar. Följ de specifika instruktionerna som medföljer smörjoljan för bästa resultat.

Genom att regelbundet smörja ditt Shimano Alfine SG-S700-växelnav med rätt smörjolja kan du bidra till att bibehålla dess prestanda och livslängd. Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer och underhållsanvisningar för att säkerställa korrekt användning av smörjoljan och för att förhindra eventuella skador på navet.

2022-02-25
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.