• SPARA −25%
Shimano Alfine SG-S700 olja
Shimano Alfine SG-S700 olja

Shimano Alfine SG-S700 olja

Y1309848B
I lager
179 kr 239 kr -25%
Inkl. moms

Shimano SG-S700 | Smörjoljan Alfine nav och body

Shimano Alfine SG-S700 Smörjolja är en speciellt framtagen smörjolja som används för att smörja växelnavet Shimano Alfine SG-S700. Denna smörjolja är utformad för att ge optimal smörjning och skydd för navet och dess rörliga delar. Smörjoljan är särskilt utvecklad för att hantera de krav som ställs på växelnavet och för att säkerställa dess långvariga prestanda. Den har utmärkt smörjningsegenskaper och motstår slitage, vilket hjälper till att minska friktion och förhindra skador på navets komponenter.

Egenskaper:

  • Smörjer och skyddar navinsatser
  • Högkvalitativ olja
  • Enkel att använda

 

Shimano Underhållsolja för Navinsats SG-S700

SG-S700 oljan är den perfekta underhållsprodukten för gör det självare. Med den här oljan kan du hålla ditt cykelnav i toppskick. Denna högkvalitativa olja är speciellt utformad för att smörja och skydda navinsatser på Shimano-cyklar. Med en volym på 50 ml kan du enkelt applicera oljan på ditt nav och se till att det fungerar smidigt och effektivt.

Fördelar:

- Smörjer och skyddar navinsatser

- Högkvalitativ olja

- Enkel att använda

Hur använder man den här oljan?

För att applicera smörjoljan på Shimano Alfine SG-S700, börja med att rengöra navet och dess komponenter noggrant för att avlägsna smuts och gammal olja. Sedan kan du applicera smörjoljan på de rörliga delarna, såsom kugghjul och axlar. Följ de specifika instruktionerna som medföljer smörjoljan för bästa resultat. Genom att regelbundet smörja ditt Shimano Alfine SG-S700-växelnav med rätt smörjolja kan du bidra till att bibehålla dess prestanda och livslängd. Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer och underhållsanvisningar för att säkerställa korrekt användning av smörjoljan och för att förhindra eventuella skador på navet.

4550170779603
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.