• -50,00 kr
Växelreglage för SRAM S7 med klickbox och 1700mm växelkabel
Växelreglage för SRAM S7 med klickbox och 1700mm växelkabel

Växelreglage för SRAM S7 med klickbox och 1700mm växelkabel

TSSS7
I lager
399,00 kr 449,00 kr -50,00 kr
Inkl. moms

Äntligen har det kommit ett nytt växelreglage som passar för SRAM S7. Det kommer komplett med klickbox och en 1700 mm växelkabel från världens äldsta tillverkare av navväxlar Sturmey Archer från England.

Köp till: 

Växelstiftsats till klickbox komplett med växelstång, växelstångsrör och fixeringshylsa i röd plast.

Fixeringshylsa i röd plast

 

Hur gör man när man justerar växlarna på S7 

Monteringsanvisning av SRAM S7 växelreglage och växelklocka: När man ska monterar på klickboxen över växelstiftsatsen nere vid hjulet skall växelreglage uppe på styret vara inställt på 1:a växelindex och sedan finjusterar du strecken i fönstret på växelklockan mitt över varandra när du har ställt in växelhantaget på 4:e växelindex - Klart!

Den här produkten är en mycket bra ersättare för SRAM som 2018 slutade tillverkning original reservdelar till navväxlar. För att få bästa möjliga prestanda från ditt SRAM S7-växelsystem är det också viktigt att följa tillverkarens rekommendationer och underhållsanvisningar för växelreglaget och växelkabeln. Detta inkluderar att smörja och justera komponenterna enligt behov och att se till att de är ordentligt monterade och i gott skick.

4710944266603
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.