• SPARA -50 kr
Växelreglage för SRAM S7 med klickbox och 1700mm växelkabel
Växelreglage för SRAM S7 med klickbox och 1700mm växelkabel

Växelreglage för SRAM S7 med klickbox och 1700mm växelkabel

TSSS7
Slut i lager
399 kr 449 kr -50 kr
Inkl. moms

Växelreglage SRAM S7

Äntligen har det kommit ett nytt växelreglage som passar som ersättning för SRAM S7. Detta komplett 7 växlade vridreglage till styret levereras med en färdigkopplad 1700 mm växelkabel med klickbox till baknavet. Det är tillverkat av världens äldsta fabrik av navväxlar till cyklar, Sturmey Archer från England.

Bra att köp till: 

Växelstiftsats till klickbox komplett med växelstång, växelstångsrör och fixeringshylsa i röd plast.

Fixeringshylsa i röd plast

 

Komplett växelreglage med klickbox och kabel för Sram S7

Det här växelreglaget till cykel är en mycket bra ersättare för SRAM som 2018 slutade sin tillverkning original reservdelar till navväxlar. För att få bästa möjliga prestanda från ditt SRAM S7-växelsystem är det också viktigt att följa tillverkarens rekommendationer och underhållsanvisningar för växelreglaget och växelkabeln. Detta inkluderar att smörja och justera komponenterna enligt behov och att se till att de är ordentligt monterade och i gott skick.

Hur gör man när man justerar växlarna på S7 

Här följer en monteringsanvisning av SRAM S7 växelreglage och växelklocka: När man ska monterar på klickboxen över växelstiftsatsen nere vid hjulet skall växelreglage uppe på styret vara inställt på 1:a växelindex och sedan finjusterar du strecken i fönstret på växelklockan mitt över varandra när du har ställt in växelhantaget på 4:e växelindex - Klart!

4710944266603
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.