• SPARA -50 kr
Växelreglage för SRAM P5 med klickbox 1700mm Sturmey Archer
Växelreglage för SRAM P5 med klickbox 1700mm Sturmey Archer

Växelreglage för SRAM P5 med klickbox 1700 mm kabel

TSSP5
Slut i lager
399 kr 449 kr -50 kr
Inkl. moms

Äntligen har det kommit ett nytt växelreglage som passar för SRAM P5. Det kommer komplett med klickbox och en 1700 mm växelkabel från världens äldsta tillverkare av navväxlar Sturmey Archer från England

 

Tips från Söders cykelverkstad

Monteringsanvisning av SRAM P5 växelreglage: Vid påmontering av klickboxen nere vid hjulet skall växelreglage vara på 2:a växelindex och sedan vid finjusteringen av klickboxen skall växelhandtaget vara inställt på 3:e växelindexet.

Den här produkten från SA ersätter SRAM som 2018 slutade tillverkning av sina reservdelar till integrerade navväxlar.

SRAM P5 växelreglage är en 5-växlad vridväxel som är designad för stads- och hybridcyklar. Växelreglaget är utrustat med en klickbox som gör det enkelt att installera och justera växelkabeln.

Växelreglaget har en ergonomisk design som gör det lätt att använda och som minskar trötthet i händerna under längre cykelturer. Det har också en utvändig växelkabel som är lätt att byta ut vid behov.

SRAM P5 växelreglage är en pålitlig och hållbar komponent som ger en smidig och precis växling. Den har en lång livslängd och kräver minimalt med underhåll. Klickboxen gör installationen och justeringen enkel och snabb, vilket gör den till ett utmärkt val för cyklister som vill ha en pålitlig och lättskött växelreglage.

4710944266597
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.