• Ny
Bakväxel SHIMANO CUES RD-U4000 9-Vxl
Bakväxel SHIMANO CUES RD-U4000 9-Vxl

Bakväxel SHIMANO CUES RD-U4000 9-Vxl

ERDU4000GS
I lager
629 kr
Inkl. moms

SHIMANO CUES RD-U4000 9-delad bakväxel

Ett utmärkt val för cyklister som söker pålitlighet och prestanda under alla sorters förhållanden!

 

Oavsett om du är en dedikerad pendlare som navigerar genom stadens gator, eller en äventyrslysten cyklist som tar sig an stigar och grusvägar så kommer Shimano CUES RD-U4000 förbli din pålitliga partner i både vått och torrt

Bakväxeln Shimano CUES RD-U4000 är designad för SHIMANO CUES-komponenter med 9-delade drivlinor och passar både mountainbikes och hybridcyklar, vilket gör den till ett utmärkt val för cyklister som söker pålitlighet och prestanda på olika typer av terräng. Hela tanken bakom utvecklingen av CUES är att komponenterna ska hålla 3X längre, och ge 3X smidigare samt mindre stötiga växelbyten. Bakväxeln fungerar perfekt tillsammans med Shimano's 9-delade CUES växelreglage och HYPERGLIDE kedjor, vilket garanterar smidiga och exakta växlingar.

Att välja Shimano CUES Bakväxel RD-U4000 är att investera i kvalitet och prestanda. Den är inte bara en komponent - utan en uppgradering som tar din cykling till nästa nivå. Så, varför nöja sig med något mindre än det bästa? Den robusta konstruktionen och den exakta växelfunktionen gör att du kan lita på att din cykel presterar på topp, varje gång. 

Med sin lätta vikt bidrar den också till en smidigare och snabbare cykeltur för alla som söker det där lilla extra prestandamässigt.

Snabbfakta

  • 9-delad bakväxel
  • Konstruerad av högkvalitativ aluminium och rostfritt stål
  • Väger endast 280 gram
  • Klassisk svart färg
4550170172275
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.