Rulltrissa par Alivio/Acera, RD-M410

Rulltrissa par Alivio/Acera RD-M410

Y5VP98050
I lager
99,00 kr
Inkl. moms

Set med slitstarka rulltrissor för alla Shimano bakväxlar som kräver 13-tänders trissor.


 

Rulltrissor Alivio / Acera RD-M410 är en reservdel för Shimano Alivio och Acera bakväxlar som används på mountainbikes och hybridcyklar. Rulltrissorna är belagda med teflon och rostfritt stål som ger en låg friktion och ökar livslängden på kedjan.

Dessa rulltrissor är lätta att byta ut och de är kompatibla med 7, 8 och 9-växlade bakväxlar. De är också lätta och slitstarka, vilket ger en utmärkt växlingsprestanda och en smidig körning.

Rulltrissor är en viktig del av bakväxeln på en cykel, och de bör bytas ut regelbundet för att bibehålla en god växlingsprestanda och för att öka livslängden på kedjan. Shimano Alivio / Acera RD-M410 rulltrissor är en högkvalitativ reservdel som är lätt att installera och som ger utmärkt prestanda och livslängd på kedjan.

2017-09-19
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.