Styrlindor

Styrlindor

Här hittar du styrband och styrlindor till cykel. Styrband och styrlindor är oftast till racercyklar, men ibland används det på flatbar-cyklar. Vi har ett stort sortiment styrlindor från välkända varumärken

Styrlinda till cykel

Här hittar man ett stort utbud av styrlindor till riktigt bra priser från ledande tillverkare som Bontrager, PRO, BBB, Brooks med flera. Landsvägscyklar och racercyklar med bockstyren brukar vara utrustade med styrlinda för att ge den som cyklar bättre grepp och minskade vibrationer i händer. Styrlindor nöts med tiden och behöver emellanåt bytas för att du ska återfå ett bra grepp om styret när du tränar och tävlar. Styrlindor finns i en mängd olika utföranden med olika material och texturer. Vanligast är syntetiska material, men det finns även lindor i silikon och läder. Du kan även välja mellan en mängd olika färger och texturer. Du har valet att antingen skapa en riktigt snygg färgmatchning eller total färgkollision. Oavsett vad du föredrar så se till att du är noga med att linda ditt styre korrekt.

Linda bockstyre

När du har valt ut den perfekta styrlindan till din cykel så måste du såklart även avsätta lite tid för att linda ditt bockstyre. Att linda styret snyggt är relativt enkelt så länge du inte hastar dig igenom lindningen. Om du gör det ordentligt tar det inte mer än en kvart att få till en riktigt snygg lindning. Du börjar med att ta bort den gamla styrlindan och eventuellt klister som fastnat. Se därefter till att täcka broms- och växelreglage med tejp. Nu är det dags för den roliga biten, det vill säga själva lindningen. Börja längst ut under styret och linda nerifrån och in. Låt en bit av styrlindan sticka ut utanför styret så att du sedan kan vika in den biten inuti styret. Se till att linda styrlindan jämt runt styret och var extra noga runt reglagen. Linda ända fram tills logotypen på styret och klipp av lindan diagonalt för att få till en snygg slutfinish. Vik sedan in biten som sticker utanför och sätt fast med styrändspluggar.

Köp styrlinda online på Soderscykel.se

Här kan du välja mellan massor av styrlindor och styrband i olika färger och material. För den stilmedvetna cyklisten finns det möjlighet att matcha sin cykel eller sina cykelkläder med en snygg styrlinda från någon av våra kända varumärken. Om du skulle behöva hjälp eller smakråd så finns alltid våra cykelexperter till ditt förfogande både i butiken och via kundtjänst online.

Visar 1-10 av 10 objekt
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.