BMX

 

Köp din BMX cykel på Söder

Snabb Leverans 5-10 dagar

Som stolt återförsäljare av flera ledande BMX-märken är vi på Söders Cykel stolta över att kunna erbjuda dig det bästa urvalet av BMX-cyklar för alla dina äventyr. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren rider har vi det du behöver för att ta din BMX-upplevelse till nästa nivå.

Här är några av de BMX märken vi har tillgängliga för snabb leverans:

Kink: Känd för sin höga kvalitet och innovativa design, erbjuder Kink ett brett utbud av BMX-cyklar för alla nivåer av riders.

Stolen: Stolen är ett annat populärt märke inom BMX-världen, känt för sina robusta och pålitliga cyklar som tål tuffa tag.

Mafia: Med sitt unika och trendiga utseende är Mafia-cyklar perfekta för coola riders som vill sticka ut från mängden med stil.

Haro: Haro är ett av de äldsta och mest respekterade märkena inom BMX-industrin, och deras cyklar är kända för sin överlägsna prestanda och hållbarhet.

Radio: Radio erbjuder ett brett utbud av prisvärda BMX-cyklar som passar alla typer av enjoy riders och åkstilar.

Colony: Med fokus på bäst kvalitet och prestanda erbjuder Colony ett urval av högpresterande BMX-cyklar för alla nivåer av riders.

Mankind: Mankind BMX cyklar är kända för sin höga kvalitet och innovativa design, vilket gör dem till ett populärt val bland seriösa riders.

Wethepeople: Slutligen erbjuder Wethepeople ett brett utbud av premium BMX-cyklar som är designade för att prestera på högsta topp nivå.

Montering av BMX cyklar

Köp den i butiken: Vi slutmonterar alla cyklar som hämtas ut i butiken.

Köp den online: Vi skickar dem fabrikmonterat (ca 90%) skick i kartong.

Vilket märke du än föredrar, kan du vara säker på att du får en kvalitetscykel som är byggd för att leverera pålitlig prestanda och hållbarhet. Kontakta oss idag för att beställa din nya BMX-cykel för snabb leverans eller besök vår butik för att se vårt fullständiga sortiment. Hos Söders Cykel är din nya bike vår prioritet - Enjoy the Ride!

 
Visar 1-10 av 10 objekt
Filtrera på
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.