• SPARA -196 kr
Trek Kickster Balanscykel 12 Rosa
Trek Kickster Balanscykel 12 Rosa

Balanscykel | Trek Kickster 12" Rosa

547724
Fåtal kvar i lager
2 099 kr 2 295 kr -196 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

 Trek Kickster 12" Rosa

Med Kickster lära sig barnet att balansera på två hjul och älska cykling redan från dag ett.

Balansen är absolut det viktigaste för att lära sig att cykla och Kickster är det perfekta verktyget när småttingarna ska tillägna sig denna färdighet. Springcykeln saknar pedaler varför balansen är det enda som är i fokus. Den har dessutom ett handtag så att du kan ge barnet en stödjande hand när det behövs. Kickster är idealisk för barn som är ca 85 - 100 cm långa.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du planerar att fostra en kommande vinnare i Tour de France och träningen ska börja tidigt! Det är mycket lättare att lära sig cykla när man kan hålla balansen. Kickster är en springcykel som hjälper ditt barn att öva på balansen och direkt gå över till en tvåhjuling utan stödhjul.

Inbyggd teknik

Kickster har en ram i lättviktsaluminium med lågt insteg som är perfekt för korta ben. Den har 12"-hjul, ett handtag på sadeln så att du kan hjälpa din lille cyklist på traven, och en styrbegränsning så att framhjulet inte kan vridas runt helt eller för snabbt.

Därför kommer du att gilla den.

  1. Springcyklar är enormt populära av en anledning: de fungerar!
  2. Den här cykeln kommer att etsa sig fast i ditt minne: att se ditt barn hantera en cykel själv för första gången i sitt liv är något som du aldrig glömmer
  3. Cykeln är en dröm för yngre syskon: när det blir dags att ärva den känns den som ny
  4. Det är värt att investera i en barncykel från ett etablerat cykelmärke - Treks barncyklar är konstruerade och monterade av människor som kan cyklar

Slutord

Med Kickster är det en barnlek att lära de små att cykla. Till skillnad från en cykel med stödhjul lär sig barnen att hålla balansen tidigt så att de känner självförtroende nog när det blir dags för en riktig barncykel.

 
601479639267
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

8 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.