Scott Roxter 20 Grön
Scott Roxter 20 Grön

Scott Roxter 20 Grön

290753-H
Fåtal kvar i lager
6 495 kr
Inkl. moms

Scott Roxter 20 tum Grön 2023

Scott Roxter 20 är en mångsidig barncykel som lockar till spännande äventyr när läxläsningen är klar. Roxter är en snabb och tålig cykel med 20-tumshjul och en lätt ram i aluminium. Den sluttande geometrin gör det enkelt att kliva av och på cykeln och ger barnet en sittställning med bra uppsikt över omgivningen.

De 8 växlarna ger bra alternativ i backar och på raksträckorna, och när det är dags att sakta ner ger skivbromsarna effektiv och kraftfull bromskraft - det är tryggt!  Den stela framgaffeln minimerar vikten, och de breda däcken gör det enkelt att rulla fram på alla möjliga underlag för rolig cykling.

Ålder: 6-9 år

 

Re:Cycle! Vi vill att alla barn ska få uppleva glädjen av en kvalitetscykel i rätt storlek. Barn växer fort och det är inte ovanligt att de hinner ha tre olika cyklar under uppväxten. Därför erbjuder vi inbytesgaranti på alla barncyklar i storlek 12-20” inköpta hos oss.

Byt in den gamla barncykeln mot att du köper en större modell av oss inom 24 månader och du få upp till 50% av priset du betalade för den gamla cykeln i rabatt på den nya du vill köpa.

50005111
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.