• -250,00 kr
Barnsits Bobike Classic Junior 20-35KG
BOBIKE JUNIOR URBAN 20-35KG
BOBIKE JUNIOR URBAN 20-35KG
BOBIKE JUNIOR URBAN 10-35KG
BOBIKE JUNIOR URBAN 20-35KG
BOBIKE JUNIOR URBAN 20-35KG
BOBIKE JUNIOR URBAN 10-35KG

Barnsits Bobike Classic Junior 20-35KG

BO1230047
Finns i lager både online och i butiken
999,00 kr 1 249,00 kr -250,00 kr
Inkl. moms

Barnsits för större barn!

Bobike Junior Classic en urban barnsits för större barn upp till 35kg. Cykelsitsen har en väldigt robust kvalitet och passar perfekt för större barn mellan 5-10 år eller max upp till 35 kg. Den passar för det flesta vanliga city- och pendlarcyklarna på marknaden.

Nyhet! Uppgraderad version 2 av Bobike kommer med original ekerskydd.

 

Barnstol till större barn 5-10 år.

Bobike Junior Classic version 2 är en barnsitsen för större barn som vuxit ur sin klassiska cykelbarnstol i plast.

Bobike Junior barnsits för lite större barn upp till 35 kg.

Sitsen är utrustad med stoppade dynor i ett vattenavvisande material för skönaste komfort. Fotstöden är anpassningsbara till barnets kroppslängd. Vi levererar den nya uppdaterade Bobike Junior version 2.0 med ett säkert original ekerskydd. Barnet sitter säkert fastspänd i sitsen med ett midjebältet så att det inte ska resa sig upp under cykelturen. När du inte har barnet med dig på cykelturen, så kan Bobike Junior Classic mycket lätt och snabbt vikas ihop till en platt lasthållare med ett integrerad fästbygel för att tex lasta en väska.

Nyhet! Köp Bobike Junior uppgraderade barnsits version 2 direkt i vår fysiska Stockholmsbutik Söders Cykel eller i vår webshop soderscykel.se så är den tryggt utrustad med Bobike original ekerskydd som effektivt skyddar barnets fötter från att fastna i bakhjulets ekrar.

Barnstolen passar på nästan alla cyklar* som har runda och ovala rör på ramar med diameter mellan 28-50mm. En sexkantsnyckel (Hex) och Bobike internationella bruks- och monteringsanvisning medföljer för rätt användning och montering av produkten. 

Bobike Classic Junior är en allround barnsits som kan montera på nästan alla cyklar* med eller utan pakethållare (max 170mm bred).

*Den här sitsen passar inte på elcyklar som har ett batteri integrerat i pakethållaren eller dem med batteriet bakom sadelröret typ Ecoride Ambassador. Då rekommenderar vi i stället våra andra alternativ se junior barnsitsarna på länkarna nedan till Qibbel och Yepp barnsitsar.

Oibbel junior sits

Yepp junior

Bobike original förpackning innehåller:

  • Bobike Junior Klassik version 2 med ekerskydd (nyhet).
  • Fäste till ramen eller sadelbygel.
  • Sadelrörs bygel till ramen.
  • Två låsenheter.
  • Två justerbara fotstöd.
  • Justerbart midjebälte monterat.
  • En insexnyckel till monteringen.
  • Internationell användarhandbok.

Här nedan är det YouTube länk till en bra filmer som kan vara till stor hjälp vid montering av Bobike Junior Classic.

YOUTUBE FILM: MONTERING BOBIKE JUNIOR CLASSIC

Köper man en stol av oss erbjuder vi montering för 400 kr med 2-4 arbetsdagars leveranstid när vi har plats i cykelverkstaden.

2019-10-09
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.