• SPARA -2 000 kr
Damcykel Skanstull Julia 7-Växlar Svart
Damcykel Skanstull Julia 7-Växlar Svart

Damcykel Skanstull Julia 7-Växlar Svart

SKJ7V2021
I lager
5 995 kr 7 995 kr -2 000 kr
Inkl. moms

Skanstull Julia damcykel

Letar du efter den ultimata damcykeln som kombinerar stil, komfort och prestanda? Då är Julia den cykeln du har drömt om. Med sina 28 tum och 7 växlar med fotbroms hjälper den din cyklingen till din en smidigare vardag. Skanstull Julia är inte bara en cykel; det är en modern livsstil. Men dess eleganta klassiska design gör kanske inte att du kommer att sticka ut på Stockholms gator för du har valt en ovanligt vanlig damcykel gjord i lätt aluminium.

Oavsett om du är på väg till jobbet, till träningen eller bara en fika med vännerna kommer Julia att göra att du klarar vardagen året runt, nästan oavsett vad det är som gäller.

7 Växlar för allsidig prestanda:

Med sju integrerade nav-växlar är Skanstull Julia en mångsidig följeslagare. Klättra branta backar utan att tappa andan eller trampa i högsta växeln när du vill öka farten. Oavsett i vilken miljö du cyklar, så kommer du alltid att ha full kontroll och komfort.

Körkomfort i fokus:

Julia är utrustad med en skön ergonomiskt utformad sadel och handtag som gör varje cykeltur till en bekväm upplevelse. Du kan njuta av både långa och korta cykelturer utan att känna obehag. Cykla med glädje, år efter år.

Högkvalitativ konstruktion för lång livslängd:

Vi har satsat på hållbarhet och kvalitet i varje aspekt av Skanstull Julia. Den är tillverkad med noggrannhet och av högkvalitativa material, vilket garanterar atkt din cykel kommer att hålla länge och stå emot tidens påfrestningar.

Så varför kompromissa när du kan få både stil och prestanda med Julia? Gör ditt val idag och låt den prisvärda Skanstull Julia ta dig med på äventyr på Stockholms gator. Beställ den online eller kom till butiken och handla din Skanstull Julia damcykel med 7 växlar nu och upplev cykling på ett ovanligt vanligt klassiskt sätt!

 

Skanstull Julia - Prisvärd damcykel med stil och prestanda!

Hjärtat i Skanstull Julia med 7 växlar utgörs av en vacker och lätt aluminiumram i klassisk retrostil som ger en balanserat nätt känsla och flexibilitet. Den har bekväm sittställning med en bred och skön sadel att sitta på, som nästan känns som en kudde mot rumpan med en fantastiska åkkomfort med höj och sänkbart brett styre och till sist men inte minst... Kampanjpriset gör ju dig garanterat ännu gladare.

TEKNISK SPECIFIKATION

MÄRKE: Skanstull

MODELL: Julia

HJULSTORLEK: 28"

RAMSTORLEK: 51 cm för 160-180 cm

RAMMATERIAL: Aluminium.

ANTAL VÄXLAR: 7

VÄXELSYSTEM: Shimano Nexus med vridreglage.

KEDJA: Rostskyddad.

KEDJESKYDD: Heltäckande stål

BAKBROMS: Fotbroms.

FRAMBROMS: V- Fälgbroms.

LÅS: Godkänt Axa Solid Plus med Plug-in för kätting.

BELYSNING: Batteridrivna lampor Bak / Rram (fram saknas på bilden)

LAST: Fast framkorg och pakethållare bak.

VIKT: ca 18 kg

ÖVRIGT: Eker/ kjolskyddet som visas på bilden är ett tillval 129 kr

500016983
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.
Product added to wishlist
Product added to compare.